1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA SA na LT 3.0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez grochu41, Maj 26, 2012.

  1. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Witam! Posiadam Xboxa 360 arcade z LT 3.0, dokupiłem oryginalny dysk 20GB i wgrałem emulator gier z xbox 1.

    Mam pytanie:

    Czy kopie gier z xbox 1 (w tym wypadku San Andreas) muszę jakąś pathować przed nagraniem? Czy może nagrywać bezpośrednio z iso na DVD9?

    Pozdrawiam!

    PS
    Da się zainstalować taką grę na dysku? :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie gier z x1 nie da się zainstalować na dysku.
    Musisz mieć pobrany emulator na dysk (przy odpalaniu gry wyskoczy info, że chce się pobrać z Live).
     
    1 osoba to lubi.
  4. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    A przy nagrywaniu iso nic nie muszę pathować? :)
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nic nie musisz patchować.
     
    1 osoba to lubi.
  6. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Dzięki za odpowiedź :) Proszę nie zamykać tematu, bo jak będę miał jeszcze jakieś problemy to napiszę tutaj.

    Pozdrawiam!
     
  7. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Witam ponownie :) Wszystko działa poprawnie, jedynie detale bardzo wolno się doczytują. Czytałem gdzieś, że Xbox 360 podczas grania w gry z xboxa 1 bardzo głośno pracuje (szybko kręci płytą). U mnie konsola chodzi naprawdę cicho, jedyne co słychać to pracującą głowicę lasera. Czy może to być przyczyną bardzo wolnego doczytywania się tekstur? Laser mam w bdb stanie.
     
  8. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To chyba ktoś jajca sobie robił. Gry z X1 właśnie bardzo cicho chodzą na 360, tak jak mówisz tylko głowica lasera pracuje. Nie jest to przyczyną doczytywania tekstur. Taka już gra jest. Nawet w org. GTA SA grałem na 360 i tak samo było.
     
    1 osoba to lubi.
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wszystko jest ok. Nic na to nie poradzisz, że nie możesz zainstalować tej gry na dysk.
     
    1 osoba to lubi.

Poleć forum