1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA SA nie działa (Potrzebny Stealth patch Do GTA SA)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez NarutoPL, Luty 20, 2013.

  1. NarutoPL

    NarutoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam GTA SA , ściągnąłem , i od razu nagrałem bo w opisie było napisane żeby od razu nagrywać. Jak nagrywałem to na starym layoucie który był razem z grą czyli w pliku .dvd (19 coś tam dalej). I tak, wkładam grę do konsoli , ściągam aktualizację po czym pokazuje się logo xboxa a potem wywala błąd o niezanieczyszczonej albo uszkodzonej płycie na czarnym tle z czerwonymi napisami jak się nie mylę. Myślę że nie ma dogranego stealth patcha oczywiście próbowałem go znaleźć w internecie nawet na tym forum znalazłem go ale odnośnik był do Rapidshare ale niestety wygasł. Czy byłby ktoś tak chojny i zauploadował dla mnie tego stealth patcha jak ktoś go jeszcze ma? Wiem że mam wgrać patcha xdvdmullerem ale czy abgx360 też go można wgrać czy tylko tym mullerem można?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli dobrze kojarzę to jest to gierca z Xboxa ONE, musisz mieć dysk wewnętrzny z plikami emulatora żeby wogóle to ruszyło
     
  4. NarutoPL

    NarutoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi o to że mam dysk 20GB i ściągnęło aktualizację i domyślam się że nie mam stealth patcha więc prosiłbym o jego udostępnienie jak ktoś go ma.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: GTA SA nie działa (Potrzebny Stealth patch Do GTA SA)

    Nie masz emulatora, zainstaluj

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  6. NarutoPL

    NarutoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak ? Czy on się nie ściągnął w aktualizacji podczas włączania gry ?
     
  7. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  8. NarutoPL

    NarutoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok mam tą aktualizację na Penie ale ona nie chce się uruchomić pen jest w formacie FAT32 :/

    P.S Już wiem czemu nie działa ja myślę że już mam tą aktualizację bo Doom 3 z xboxa 1 mi działa (mam oryginał). Także proszę o udostępnienie tego stealth patcha jak ktoś posiada go :victorious:
     
  9. NarutoPL

    NarutoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To zapoda ktoś ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum