1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA SA save xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez keksxd, Wrzesień 16, 2010.

  1. keksxd

    keksxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bytom
    czesc ! sciagam gta sa na x360 che tez wgrac save-a 100%
    moje pytanie brzmi: Jak wgrac tego save ?
    http://xboxforum.pl/online-xbl-f165/wgrywanie-savow-z-gier-53147.html
    wdl tego poradnika chyba niebardzo ! save scaigniety z neta do gta sa z xobox-a nie ma profile ID !!
    wiecie jak by to zrobić ? a może jakiś specialny save z GTA SA z x360 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rzepa

    Rzepa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siedlisko Bezprawia
    tak w ogóle to GTA ma blokadę regionalna nie ?
     
  4. keksxd

    keksxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bytom
    raczej tak, wersja sciagnieta prezemnie to PAL eng+ger wiec tak !

    jesli nima rady to moze ktos wstawi swoj save z tej gierki na xbox360 jesli moze ?!
    wystarczy byle bylo odkryte wiecej niz na poczatku bo chce pograc z kolega w mieje multiplayer !
    single preszedlem na PC.
     
  5. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
  6. keksxd

    keksxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bytom
    dzieks man !
    mysle ze prez pena tez tak wgram ?!? albo podobnie !
    zobaczem czy bedzie to pykac z wersja z plytki DVD :) a nie ta z XBL
    pod wieczor dam odpowiedz jakby ktos byl ciekaw.
     
  7. Rzepa

    Rzepa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siedlisko Bezprawia
    ale ty to pobrałeś za M$ czy przerobioną konsole masz ??
     
  8. keksxd

    keksxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bytom
    przerobiana, ale nagralem gre i gdy wkladam pojawia sie menu a potem ze plyta brudna i uszakodzona w j.angielskim ! error jakis 5805.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum