1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta sa xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez creative208, Grudzień 5, 2012.

  1. creative208

    creative208 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, pobrałem GTA SA NA x360 o rozmiarze 2.25 GB po rozpakowaniu miał standardowo tyle ile gry czyli coś ok 8GB. Słyszałem że ona może nie dziąłać bo potrzebny jakiś emulator, będzie ona dziłałać na LT 3.0 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Jest ci potrzebny emulator xboxa1.
     
  4. creative208

    creative208 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak go zdobyć i jak go wgrać ? (offline oczywiście)
     
  5. Zbuntowany Sztygar

    Zbuntowany Sztygar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    okolice Tarnowa
    Taki emulator jest jak masz oryginalny dysk, wydaje mi się, że jest tam zainstalowany od razu.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    z płyty można zainstalowac
     
  7. creative208

    creative208 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam tylko zewnętrzny mój, i jak z płyty ? Gdzie on jest ? Może jaśniej, napiszcie mi jak mam taki emulator zdobyć...
     
Wczytywanie...

Poleć forum