1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA SA xbox1 pobrane z games on demand

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dmoroz89, Styczeń 2, 2011.

  1. dmoroz89

    dmoroz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    Witam, pisze tego posta tutaj poniewaz nie moge napisac go w odpowiednim dziala (wyskakuje mi informacja o braku dostepu do danego dzialu...)
    tak wiec posiadam nie przerobiona konsole xbox360 elite jasper. Za msp kupilem i pobralem gta sa. (na koncie US),
    po odpaleniu go wyskakuje mi blad:

    kod regionu tej gry nie pasuje do kodu regionu. wloz gre o prawidlowym kodzie regionu.


    x: 5829.0
    b: 1884.0

    Zaaktualizowalem recznie konsole o emulator xboxa i dalej to samo...

    Zmiana rozdzielczosci na inne tez nic nie pomogla...
    Moze ktos mi podpowie co powinienm zrobic i czy wogole da sie cos zrobic...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Blokada regionalna, ciekawi mnie ze mogles w ogole to pobrac bez VPN. Spróbuj zmienic ustawienia regionalne konsoli na USA, choc watpie czy to odpalisz, nie mam pojecia czy gry games on demand XBOX maja blokade kodowa, bo nowe XBOX360 po pobraniu odpalaja sie normalnie, tylko ze trzeba VPN zeby pobrac.
     
  4. dmoroz89

    dmoroz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    pobralem oczywiscie przez VPN, ustawilem w konsoli USA jezyk ang i wogole wszystko i tak dalej nie rusza... nawet przy podlaczonym necie przez vpn...
     
Wczytywanie...

Poleć forum