1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta sa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez snaperr, Kwiecień 20, 2013.

  1. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Witam jest gta sa na xboxa 360? Bo czytalem ze jest. I filmy tez sa.

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2

    =SETH=- //Nie ten dział przenoszę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jest na xbox, ale możesz emulować na Xbox360

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  4. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Ale dziala poprawnie? Jak mam emulowac?

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  5. Deadpool

    Deadpool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    79
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale jak emulujesz, to nie będziesz miał achievemntów itd.
     
    1 osoba to lubi.
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Musisz mieć gta na pierwszego xboxa i dysk twardy do konsoli.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    I tyle? Czyli kopiuje z pc na dysk podlaczam i gram ok. Ps. Mam rgh

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Dysk oryginalny? Musisz tez wrzucić emulator x1 pod rgh.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Tak oryginalny i mam jeszcze przenosny

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  11. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Ok mam freestyle dash i gta sa na xbox 1. Czy mam go zrobic przez iso2god? Czy normalnie dac go? I czy ten freestyle dash posiada juz wbudowany emulator? Bo mam zakladke emulatory i xbox classic.

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  12. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Da sie odrazu na freestyle dash to odpalic?

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Po zainstalowaniu emulatora który masz kilka postów wyzej tak
     

Poleć forum