1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta SA

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Pawcio58max, Grudzień 11, 2010.

  1. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    Witam, chciał bym kupić grę z xBox Gta SA i odpalić ją na xBox 360.
    Co będzie potrzebne, i w jakiej rozdzielczości będzie gra chodziła ??
    Słyszałem, że gry Arcade i z xbox1 można ściągnąć z neta i będą działać na nieprzerobionej konsoli. Jest to prawdą ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fazi93

    Fazi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Będą działać gry NO JTAG, ale za to można dostać bana. Można też kupować w Games on Demand i na rynku XBOX Live Arcade, ale najpierw trzeba mieć Microsoft Points, a to kosztuje.
     
  4. mikul1991

    mikul1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    270
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Rozdzielczość jest mega niska. Grafika jest bardzo rozpaćkana.
     
  5. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    Aha, to szkoda :( Myślałem, że będzie Full HD jak na PC
    Czyli mogę ściągnąć z neta zgrać na płytkę i będzie działać ??
    Tylko, że bana mogę dostać tak ??
     
  6. mikul1991

    mikul1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    270
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak nie będziesz grał z włączonym live to bana nie dostaniesz.
     
  7. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    A potem jak włączę to dostane . ??
     
  8. Fazi93

    Fazi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O ile dobrze wiem, to wszystko zapisuje się w NAND konsoli i Microsoft ma do tego wgląd. Więc tak, też dostaniesz ^^
     
  9. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    A to jest ban na profil czy jak ??
     
  10. randnd

    randnd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    310
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Ban na konsole.
    Ale z tymi banami nigdy nie wiadomo.
    Jak juz pisalem trzeba korzystac poki mozna.
    Bo jak masz przerobiona konsole to i tyak moze cie w kazdym momencie dosiegnac reka sprawiedliwosci :)

    Ostatnio uruchomilem Wormsy 4 na x360
    Wporzo :)Stary klimat gierki.
     
  11. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Mam GTA SA na 360.

    Rozdzielczość to chyba 480p

    Na monitorze Full HD bardzo kiepsko to wygląda.
    Ogólnie nie polecam.
     
  12. nivval

    nivval Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najlepiej to miec starego Xboxa ja mam telewizor HD i mam starego xboxa i wszystko gitara ! :D
     

Poleć forum