1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA San Andreas na Xbox 360 bez dysku - proszę o pomoc!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Saren16, Styczeń 30, 2011.

  1. Saren16

    Saren16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Chcę sobie nagrać GTA SA na płytkę ale czytałem że trzeba mieć dysk twardy w konsoli. Mam Arcade i nie dokupywałem dysku, a potrzebny jest emulator który znajduje się tylko na dysku Microsoftu. Więc pytanie:
    1 >> Czy da się włączyć GTA SA bez dysku jakoś? A jak nie to czy da się ściągnąć emulator z neta i wgrać go na kartę pamięci?
    2 >> Mam dysk od PC 20 GB którego nie używam, można go podłączyć do Xboxa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie da się "jakoś" włączyć bez dysku. Ten dysk od kompa musiałby być firmy WD i dodatkowo przerobiony pod Xboxa z dogranym emulatorem.
     
  4. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    1. Nie da się, bo na dysku są 3 partycje, karta pamięci ma jedną, która odpowiada trzeciej na dysku. Dane o emulatorze są na drugiej partycji.
    2. Mógłbyś, gdybyś miał wgranego JTAGa, jeśli nie masz, a masz dashboard w wersji minimum 8xxx, to nie wgrasz.
     
  5. Saren16

    Saren16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie takich odpowiedzi się spodziewałem ale trudno.... a tak przy okazji to czy jak wgram sobie nowego flasha to czy będę mógł grać na Xbox Live?
     
  6. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum