1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA San Andreas na XBOX360. Pytanie

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez szymonski, Marzec 14, 2011.

  1. szymonski

    szymonski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    mam wiedzieć?
    Mam problem ponieważ ściągnąłem "GTA San Andreas [XBOX360][PAL][GER+ENG][PXOR]" i nie wiem czy od razu nagrywać czy coś trzeba spatchować etc. Pierwszy raz nagrywam grę z XBOX 1 na 360 wiec nie wiem co zrobic? Mam plik mały .dvd i ten duży z obrazem czy od razu wrzucać do IMGNURNA i nagrywać?? Proszę o pomoc

    obraz z imgburna:
    http://i56.tinypic.com/9qa2ch.jpg

    MAM NOWY DASHBOARD KINEKTA czy już w nim jest emulator?

    Znalazłem info że potrzeba jakiegoś emulatora proszę o pomoc, chcę ten emulator wgrać offline.

    za pomoc dziękuję...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ironkos

    Ironkos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Tak jak Ironkos mówi wystarcz, że ją nagrasz imgburn-em.
     
  5. szymonski

    szymonski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    mam wiedzieć?
    patrzyłem na angielskich torrentach to pisali że prędkość musi być 1x (ja zawsze nagrywam 2,4x) Czy moge normalnie czy musze prędkością 1x?
     
  6. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To już zależy od twojej nagrywarki ja mam pioneera 118L i nagrywam wszystko z prędkością 4x, mi gta sa chodzi bez problemu ale jak wiadomo aby pograć potrzebujesz hdd oryginalny bądź nieoryginalny z wgranym emulatorem.
     
  7. szymonski

    szymonski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    mam wiedzieć?
    ok działa normalnie :D
     
  8. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Wgrać gta na pendrive i będzie chodzić?
     
  10. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Nie. Autor tematu mówi o wersji zripowanej z dystrybucji sklepowej (w pudełku), a hashpl mówi po wersji z cyfrowej dystrybucji (czyli z profilem). To 2 różne wersje.
     
  11. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    dokladnie :) dzieki za poprawienie
     
  12. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wiem że temat trochę stary, ale mam pytanie. ściągnąłem tą samą wersje GTA SA, i jest tam gotowy plik .dvd. Wszystkie gry jakie wypalałem, miały w tym .dvd taki wpis:
    W tym .dvd GTA SA, natomiast jest taki wpis:
    Czy zmodyfikować te wpis to tego pierwszego, czy zostawić tak jak jest i wypalić? Będzie działać?



    EDIT: Dobra, mam odpowiedź, trzeba zostawić Layerbreak=1913776, ponieważ konsola może mieć problem z przechodzeniem na drugą warstwę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum