1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta san andreas xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kwrs, Styczeń 19, 2014.

  1. kwrs

    kwrs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, szukałem rozwiązania na forum ale nie znalazłem. Ściągnąłem grę GTA SA w takiej postaci : ScreenShooter .
    Mam RGH, emulator XBOX, dysk 320 gb, w miarę aktualny DASH. W jaki sposób i gdzie mam wgrać tą grę aby odpalić ? czy mam jakoś zamieniać te pliki w iso ? Bardzo proszę o info dla Świeżaka :) Z góry dziękuje !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak to jest ISO to nagraj to na DVD DL i tyle.
     
  4. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wrzuć to na dysk lub pendrive i uruchom plik default.xbe z menadżera plików.
     
  5. kwrs

    kwrs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @-=SETH=- :To nie jest ISO, pliki wyglądają tak jak w podanym powyżej screenie ( http://screenshooter.net/4221717/aauovjj )+ nie mam przeróbki na napęd :) Muszę to wgrać a nie mam pojęcia jak :(

    ~XBOX-M4ST3R : wyskakuje mi napis aby ściągnąć jeszcze raz, tego się nie wgrywa nigdzie do tego emulatora czy coś ??
     
  6. Adek86

    Adek86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    52
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Wygląda jakby ktoś to przerobił jakimś exiso-gui...
    Zmień nazwę tego default.xbe na default.xex, może wtedy odpali, jak to nie pomoże, w programie ImgBurn zrób z tych plików ISO i potem przerób to iso programem iso2god, wrzuć na dysk zewnętrzny, bo pewnie przy rgh takowy posiadasz, i może odpali :) a jak nie, to ściągaj inna wersje w iso najlepiej :) a warto bo to najlepsze GTA jakie wyszło do tej pory :) tak, 4 i 5 są gorsze...
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Gry xbox 1 maja defaul.xbe wiec jest poprawnie.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. kwrs

    kwrs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli wie ktoś jak to odpalić ?:D
     
  9. Adek86

    Adek86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    52
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Heh, no przecież napisałem co możesz próbować zrobić żeby to odpalić :) samo się nie odpali :) może to wersja na xbox (pierwszego) a nie na xbox 360?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wersji na xbox 360 nigdy nie bylo
    Tylko emulacja z xbox 1. Zapewne emulator zle wgrany

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  11. Adek86

    Adek86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    52
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    W takim razie proszę olać moje posty ;)
     
  12. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    A czy Ty posiadasz oryginalny dysk od M$? I jakieś inne gry pod emulatorem ci chodzą?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum