1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA San Andreas

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ps19, Styczeń 25, 2010.

  1. ps19

    ps19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dlaczego jak odpalam GTA SA na xbox 360 to pokazuje się tylko filmik z logo xboxa 1 i nic się dalej nie dzieje.Dodam że nagrałem na Zwykłej plycię DVD+R 4,7 GB czy to jest przyczyna (nie chce marnować 8,5 GB)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. ps19

    ps19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wiem czytałem ale nie wiem czy wystarczy nagrać te 2,5GB na normalnym DVD czy 2 Warstwowym Dodam że sam nic przy nim nie maistrowałem
     
  5. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Szukajcie ludzie na przyszlosc odpowiedzi na swoje pytania zanim je zadacie, bo sie bajzel nie potrzebnie robi.
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nagraj na dwuwarswowej. I musisz mieć emulator na dysku konsoli, wiec musisz mieć dysk.
     
  7. ps19

    ps19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A dostane odpowiedz zamiast Komentarza
     
  8. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    @Bentley
    Jeśli znasz odpowiedź, to ją napisz, a nie nabijasz posty.


    Z tego co słyszałem musisz nagrać na DVD+DL, jednak nie mam pewności.
     
  9. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    jezeli nie masz xtreme to musisz nagrac na dvd dl bo ixtreme nie czyta dvd 5
     
Wczytywanie...

Poleć forum