1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA San Andreas

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mmmm111, Lipiec 15, 2009.

  1. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To znowu ja. Na xboxsky pojawil sie ******* z ta wlasnie gra. W opisie jest ze gra jest DVD9 i full ixtreme compatible. Works on all firmware.
    Do takiej wersji chyba nie musze miec dysku i emulatora?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. baxito

    baxito Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kwidzyn
    Musisz mieć dysk i emulator, bo to wciąż gra z xboxa 1. To, że gra jest na DVD9 oznacza tylko to, że jest ixtreme compatibile.
     
  4. Kiepski

    Kiepski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorki, ale choćby nie wiem jak to i tak będziesz potrzebował dysku twardego i zainstalowanego na nim emulatora. Po prostu bez dysku nigdy nie odpalisz gier z pierwszego xbox'a
     
  5. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha, dzieki
     
  6. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    a skąd idzie pobrać emulator, tylko z XBL ?
     
  7. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Z XBL mozesz pobrać pełne wersje gier na Xboxa1 za punkty M$. Jest sporo tytułów, ale musisz za nie zapłacić. Ten emulator wymaga specjalnie przygotowanego dysku, poszukaj jest o tym na forum. I nie sciagniesz go z XBL
     
  8. Angoleiro

    Angoleiro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum