1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V A Pendrive 8 gb

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez oski121, Wrzesień 19, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. oski121

    oski121 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Pszczyna
    Witajcie mam takie szybkie pytanie a mianowicie gdy już mam wrzucony ten con~~ do Hdd ~~ ( ogólnie mam wszystko z DVD 1 zrobione jak należy) nadchodzi DVD 2 a mam tylko 8 gb pendrive a dokladnie 7.25 gb a gta wazy 7.6~~ gb czy mogę np. wyciągnać 4 pliki data tak żeby wrzucić gta na pendrive i z pendrive na dysk i potem te 4 pliczki dograc na ten dysk ? i czy mogę mieć te 2 plytki na jednym dysku bo slyszalem plotki że jedynie 1 dvd na dysk a dvd 2 na pendrive lub dvd ?.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    trochę chaotycznie napisane to jest ale chyba Cię zrozumiełem , czyli masz dysk i pendrajw 8 gb? czyli tak pierwsza płyta musi być na dysku wewnętrznym a druga to obojętne może być na tym samym dysku
     
  4. Gothic4

    Gothic4 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Możesz tak zrobić. Co do drugiego pytania to jedni mają bugi po instalowaniu 2 DVD na dysku zaś inni nie mają, więc musisz sam sprawdzić :)

    Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalk 4
     
  5. Skyfall1995

    Skyfall1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Wystarczy ze zainstalujesz cd 1 bo cd2 nie trzeba zainstalować, dodam jeszcze ze jakbyś zainstalował też cd 2 to by ci sie w pewnych momentach tekstury psuły ;/
     
  6. Skyfall1995

    Skyfall1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Ja np mam slima 4gb wiec musze zainstalować na pendrivie, mam nadzieje ze bedzie wszystko działało :)
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Kosz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum