1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V a zwykla nagrywarka

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Xonee, Wrzesień 15, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, wiem ze jest juz wiele takich tematow czy moze raczej poruszanych w tematach watkow ale nie moge znalezc jednoznacznej odpowiedzi... jak wiadomo gta 5 ma 2x dvd i wymaga nagrania zawartosci danych na HDD i moje pytanie brzmi czy da rade nagrac GTA V zwykla nagrywarka i jezeli tak to nagrywac sposobem OverBurn czy TrunCate (lt 3.0) bo zawsze nagrywalem na overburn a z tego co czytalem to nagrywaja truncate zwykla nagrywarka i niby dziala prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlodywilq

    mlodywilq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    wg tego co wyczytałem to nagraj TrunCate i będzie śmigać
     
    1 osoba to lubi.
  4. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    nagralem tak ;) pierwsza plyta okej druga przy 60% nagrywania nie powiodlo sie ale nagralem kolejna i dziala az milo dzieki za odp moglem sie upewnic ;)
     
  5. reaperrr

    reaperrr Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    LT 2.0, 2x płytka Verbatim, laptopowa nagrywarka pioneera + truncate i działa bez problemu, także na LT 3.0 tymbardziej pójdzie.
     
  6. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jaką masz nagrywarke? Używałeś BurnerMAX Payloada Tool? Bo podobno GTA V ma zabezpieczenie CIV więc nie możliwe by było nagranie jej zwykłą nagrywarką
     
  7. ewook

    ewook Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podobno właśnie nie ma CIV, tak czytałem.
     
  8. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    GTA V NIE MA CIV ZROZUMCIE TO !!
    Ja nagralem platinum stara nagrywarka lg truncate 2,4x, 100% na dysku , trick mp3, smiga az milo juz mam 22% , DVD1 na pendrive przez horizon.
     
    1 osoba to lubi.
  9. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok, więc XGD3 zapewne a już się martwiłem że będę musiał kombinować.:D

    P.S
    Wiecie może czy jak używa się BurnerMAX Payloada to opcja nagrania truncate jest czy wtedy znika?
     
  10. QuatroZ

    QuatroZ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć :D Jakim programem nagrywać GTA V zwykłą nagrywarką? IMGBURN? Jak nie to jakim programem i czy są jakieś poradniki na youtube do nich :D Jeżeli zaś IMGBURN to czy zwykłe opcje jak do każdej gry (czyli standardowo) czy coś trzeba specjalnie poprzestawiać?
     
  11. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    Nie radzilbym Ci korzystac z Payload bo tylko plyt natracisz , mam w laptopie nagrywarke obslugowana stosowałem juz wszsystkie ustawienia i nic , tylko plyty do wyrzucenia.
    Wiec tylko i wylacznie nagrywam Truncate+mp3 , wszystkie dzialaja (oczywiscie te bez civ) +100% na dysku POLECAM
     
  12. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok, nagrywałem do tej pory z Truncatem ale nadchodzi FIFA 14 a podobno nawet z truncate nie można nagrać FIFY 13 z CIV a podejrzewam że FIFA 14 też będzie miało to zabezpieczenie i stąd właśnie to pytanie o Payloada bo to w końcu niby BurnerMAX więc teoretycznie szło by nagrać gre z CIV
     
  13. QuatroZ

    QuatroZ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    GTA V IMGBURN'em nagrywać nie? i jaka prędkość i obraz zwyczajnie przelecieć abgx'em co nie?
     
  14. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    Nowe gry nie maja CIV i mysle ze MS porzucil to zabezpieczenie.
    Przekonamy sie za kilka dni.
    Wiadomo ze te z civ nie beda dzialaly truncate.
     
  15. Matis221

    Matis221 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja zawsze nagrywam z użyciem BurnerMax Payload i nigdy nie miałem, żadnych problemów. Jeśli piszę, że płyta jest unlocked i w IMGBURN wszystko jest ustawione tak jak ma być to nie ma prawa być żadnych problemów. Nagrałem tak GTA jak i inne gry.
     
  16. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oby tak było jak piszesz.:)
     
  17. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    to podaj ustawienia w imgburn :)
     
  18. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A podaj swoje ustawienia
     
  19. QuatroZ

    QuatroZ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak będę nagrywał IMGBURNEM truncate to wszystko będzie śmigać idealnie co nie? Tylko ten mp3 będzie potrzebny chyba.
     
  20. QuatroZ

    QuatroZ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem te GTA ale mam problem. Podczas przechodzenia misji Franklinem (razem z jego kolegą i psem białą furgonetką) gdy podjeżdżam pod taką drogę (dosyć stromą w górę) to wyłącza się gra i włącza na nowo. Co nie tak mogłem zrobić?
     
  21. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    zle nagrac, proste, jakby bylo nagrane poprawnia gra by sie nie sypala
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum