1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V błąd.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maksmaks1437, Lipiec 7, 2014.

  1. maksmaks1437

    maksmaks1437 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Barcelona, Spain, Spain
    siema, mam problem z gta V mianowicie gdy skoncze jechać za Lamaram (1 misja) i zaczynam uciekać od policji(gdzieś po 20 minutach gry) pojawia sie czarny obraz i gra sie restartuje potem pojawia się komunikat "gra została zrestartowana z powodu problemu z płyta prosze rozwazyc wymiane plyty jezeli problem będzie się powtarzac." Da się to jakoś naprawic? Regeneracja płyty pomoże? Konsola nie przerabiana, data produkcji xboxa : 2011.04.16. Nie wiem czy to istotne ale problem zaczął się pojawiać kiedy omyłkowo do stacji włożyłem płytę "Install" a nie "Play".
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dav.e

    Dav.e Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    To którą płytę włożyłeś to nie ma żadnego znaczenia. Wydaje mi się że to coś z płytą. Jeśli kupiłeś w sklepie i masz paragon możesz iść zareklamować. Wątpię czy regeneracja coś da bo ona jest bardziej gdy płyta jest porysowana.

    Jeżeli pomogłem kliknij PRZYDATNE !
     
  4. maksmaks1437

    maksmaks1437 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Barcelona, Spain, Spain
    No na nową to ta płyta nie wygląda ;) Zacząłem jeszcze raz i już prawie godzine specjalnie nieukańczam misji i nic się nie dzieje( nie wyłącza się).

    EDIT: Gdy już dojechałem z Lamarem i zacząłem uciekać po 5-10 sekundach znowu się wyłączyło.
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    A sprobuj zainstalować na dysk grę i zobacz czy się w ogóle zainstaluje

    Wysłane z telefonu
     
  6. maksmaks1437

    maksmaks1437 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Barcelona, Spain, Spain
    Błąd przy 21%. "Nie można odczytać płyty. Być może jest zarysowana lub zabrudzona. Wyczyść płytę miękką szmatką i spróbuj ponownie".
     
  7. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wygląda to na uszkodzona płytę. Jesli masz możliwość to sprawdź ta płytę na innej konsoli zainstalować. Wtedy byś miał pewność czy to wina płyty czy u Ciebie coś w konsoli siada

    Wysłane z telefonu
     
  8. maksmaks1437

    maksmaks1437 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Barcelona, Spain, Spain
    Myślisz,że jak wspomniałem wyżej, regeneracja płyty by pomogła?
     
  9. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    No jeśli z Twojego punktu widzenia ta płyta ma dużo rys to mozesz spróbować tej regeneracji

    Wysłane z telefonu
     
  10. maksmaks1437

    maksmaks1437 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Barcelona, Spain, Spain
    Tylko zastanawia mnie dlaczego na samym początku nie pojawia się komunikat ze ściereczką,ale dzięki ;)
     
  11. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tu nie ma się nad czym zastanawiać bo rysa na płycie nie oznacza odrazu że gra się w ogole nie uruchomi.

    Wysłane z telefonu
     
Wczytywanie...

Poleć forum