1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta V - Błędy, Crashe itp

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Anarkad, Lipiec 18, 2014.

  1. Anarkad

    Anarkad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem Xbox 360 Slim (S) lecz od pewnego momentu po zainstalowaniu dodatku/aktualizacji I'm Not A Hipster* zdarzają się Crashe (takie że muszę restartować konsole)
    lub błędy typu nie dotyczywanie się tekstur i otoczenia (przez to jeżdżąc moim Zentorno i innymi czasami zdarza mi się "spaść" z mapy :D) jednak zaraz wszystko się ładuje i jest OK i mam pytanie czy to przez to że Xbox (na te czasy) jest zwyczajnie słaby i nie wyrabia :D czy jednak coś jest nie tak z konsolą/dyskiem.

    Singleplayer/Online

    *Sam nie wiem czy to się zaczęło od instalacji tego dodatku może to się zdarzało wcześniej ale ja tego nie doświadczyłem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zainstalowana tylko pierwsza płyta, czy obie?
     
  4. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zacznij może od wyczyszczenia pamięci podręcznej w ustawieniach w nxe.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  5. Anarkad

    Anarkad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam zainstalowane obie płyty :D

    Sent from my Lumia 510 using Tapatalk
     
  6. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to prawdopodobnie masz winowajce, gdy druga płyta jest zainstalowana to tekstury dłużej się ładują.
     
  7. Anarkad

    Anarkad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8



    Niby jakim cudem? Raczej powinno być odwrotnie. Tak?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12654
    Polubienia:
    1159
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Czyta równocześnie. Tak jest
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    388
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Najlepiej textury na hdd a grac z usb

    Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
     
  10. Anarkad

    Anarkad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A te crashe? No chyba gra się nie cras***e dlatego że się teksturki nie doczytały :D

    Edit Wybitna ta wasza cenzurka :D hehs

     

Wczytywanie...

Poleć forum