1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta V - Błędy, Crashe itp

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Anarkad, Lipiec 18, 2014.

  1. Anarkad

    Anarkad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem Xbox 360 Slim (S) lecz od pewnego momentu po zainstalowaniu dodatku/aktualizacji I'm Not A Hipster* zdarzają się Crashe (takie że muszę restartować konsole)
    lub błędy typu nie dotyczywanie się tekstur i otoczenia (przez to jeżdżąc moim Zentorno i innymi czasami zdarza mi się "spaść" z mapy :D) jednak zaraz wszystko się ładuje i jest OK i mam pytanie czy to przez to że Xbox (na te czasy) jest zwyczajnie słaby i nie wyrabia :D czy jednak coś jest nie tak z konsolą/dyskiem.

    Singleplayer/Online

    *Sam nie wiem czy to się zaczęło od instalacji tego dodatku może to się zdarzało wcześniej ale ja tego nie doświadczyłem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zainstalowana tylko pierwsza płyta, czy obie?
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zacznij może od wyczyszczenia pamięci podręcznej w ustawieniach w nxe.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  5. Anarkad

    Anarkad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam zainstalowane obie płyty :D

    Sent from my Lumia 510 using Tapatalk
     
  6. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to prawdopodobnie masz winowajce, gdy druga płyta jest zainstalowana to tekstury dłużej się ładują.
     
  7. Anarkad

    Anarkad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8



    Niby jakim cudem? Raczej powinno być odwrotnie. Tak?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Czyta równocześnie. Tak jest
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Najlepiej textury na hdd a grac z usb

    Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
     
  10. Anarkad

    Anarkad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A te crashe? No chyba gra się nie cras***e dlatego że się teksturki nie doczytały :D

    Edit Wybitna ta wasza cenzurka :D hehs

     
Wczytywanie...

Poleć forum