1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V - brak możliwości zainstalowania na dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez _ToP_, Październik 18, 2013.

  1. _ToP_

    _ToP_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Elo wszystkim!
    Pobrałem niedawno GTA V i nagrałem na 1 płytę Verbatim 8.5 GB tak jak powinno (tylko, że wyskoczył błąd, iż brakuje miejsca na płycie, co jest dziwne, ale nagrało innym sposobem, lecz zapomniałem jak to się nazywało) i 2 nie wypalałem, żeby nie marnować czasem płyt przy złym zapisie. Ale jak płyta jest w napędzie, to nie ma żadnej opcji zainstaluj, tylko uruchom grę. Jak próbuję uruchomić, to na chwilę włącza się czarny ekran i z powrotem ekran główny.

    Dashboard jest najnowszy i konsola nie jest moja, ale myślę(mam nadzieję), że jest to lt3.0

    Co jest nie tak?

    Pozdro!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    źle nagrałeś dvd1
     
  4. _ToP_

    _ToP_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dlaczego źle? Co niby zrobiłem nie tak? W agx 360 wszystko było ok, w ImgBurnie tylko z miejscem na płycie był problem. Co mam zrobić?
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zrobiłeś to zle ze miałeś problem z nagraniem całości obrazu na płytę. DVD1 najlepiej wrzucić content obrazu bezpośrednio na pendrive bez wypalania na plyte

    Sent from my NOKIA using Tapatalk
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    dokladnie....rozpakuj iso...przenieś content na pena lub na dysk bezpośrednio
     
  7. _ToP_

    _ToP_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra, na pendriva zgrałem, potem przeniosłem na dysk xboxa (tutaj nic nie ma się instalować? Bo u mnie nie ma żadnej opcji zainstaluj), ale jak nagrałem DVD 2(ale dalej była możliwa tylko metoda truncade) to dalej nic się nie dzieje, nie mogę włączyć gry. Co jest nie tak? Nagrywałem wg. poradnika.
     
  8. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    chłopie co ty masz za nagrywarke ???
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. _ToP_

    _ToP_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywarka LG w lapie. Obecnie nie mam PC, żeby jakąś inną podłączyć. Co do tego linku ~opeael2 , to właśnie tak robiłem i nic się nie dzieje. Szwagier kiedyś też nagrywał nagrywarką z lapa i mu działało bez problemu.
     
  11. tysszek

    tysszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No miał lapka. A czy w każdym lapku są te same nagrywarki?
    Po prostu masz nagrywarką do ... Poczytaj na forum jest pełno opisów jak podłączyć nagrywarką inną. Lub kup oryginał ;-)

    Wysyłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum