1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta V - brudna płyta?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MichaelJack, Marzec 13, 2014.

  1. MichaelJack

    MichaelJack XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Witam. Mam taki oto problem, zakupilem kopie gry gta v. Wrzucam do napędu i odpalilo za pierwszym razem ale nie mialem wystarczająco dużo miejsca na penie. Zresetowalem, wyczyscilem pena i zaczął mi pojawiać sie komunikat o tym że płyta jest brudna i nie mozna jej odczytać. Mam pena 8 gb, i teraz pytanie do was. Czy plyta nie odpala sie bo mam za malo miejsca na penie czy problem lezy gdzie indziej?

    Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fierciu

    Fierciu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A na penie nie potrzeba czasem minimum 16GB wolnej pamięci? Bo o ile się orientuję to tak właśnie jest, że na pena 8GB nie wgrasz.
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dokładnie : pendrak minimum 16gb musi być pod content z GTA V, bo instaluje się nieco ponad 8gb.
     
  5. MichaelJack

    MichaelJack XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Zaskocze was. Mam podłączonego pena 16 gb i dalej to samo. Za pierwszym razem poszła instalacja ale stanęło. Teraz to samo, brudna plyta.

    Edit. Instalacja ruszyła i stanęła na 1450. O co chodzi?

    Edit2. Sprawdziłem płytkę przy pomocy Nero DiscSpeed tak jak mi polecił se7ener. I co się okazuje płyta przy 50% jest albo uszkodzona albo źle nagrana. Napisałem do kolesia który mi ją zgrywał by wysłał jeszcze raz a ja w tym czasie spróbuje pokombinować z kontentem. Chyba że ktoś jest z okolic Szczecina i z chęcią pożyczy mi Gta v dvd 1 za browarka albo zgrzewkę :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum