1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta v , dvd 1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ruskalornetka, Wrzesień 20, 2013.

  1. ruskalornetka

    ruskalornetka Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Mam pytanie , czy dałoby radę zgrać oryginalną płytę GTA V DVD 1 na penka i później tylko wkładać penka do konsoli ? Bo mam pewien problem gdyż instalacja zatrzymuje mi się między 570-572 mb i dalej nic ;/
    P.S : Konsola nie przerobiona.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    no jak na penka przygotowanego pod xboxa i zainstaluje ci w konsoli to da rade a jak nie to musze albo podskoczyc do kogod i na innej konsoli albo wgrac z kopii przez kompa
     
  4. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    KOnsola nie przerabiana i gra oryginalna i taki problem?
    Twoj dysk to pewnie 4gb
     
  5. ruskalornetka

    ruskalornetka Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chodzi oto , że instalacja zatrzymuje się przy 570-572 mb i nic dalej nie rusza , czekam , czekam już ze 2 godziny i nic ..

    Tak , nie mam dysku tylko 4 gb wbudowane.
     
  6. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Ale to jest bardzo dziwne ,ze Ci sie zatrzymuje.No to pewnie dlatego,ze nie masz miejsca.
    Wiec zainstaluj sobie to na penie o ile masz takiego (16gb) najlepiej.
     
  7. ruskalornetka

    ruskalornetka Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No i właśnie mam penka 16 gb z kingstona nie byle co ^^ i dalej tak się zatrzymuje ;/
     
  8. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Ale to jest bardzo dziwne ,ze Ci sie zatrzymuje.No to pewnie dlatego,ze nie masz miejsca.
    Wiec zainstaluj sobie to na penie o ile masz takiego (16gb) najlepiej.

    A normalnie sformatowany jest?
    Moze plyta jest uszkodzona?
     
  9. ruskalornetka

    ruskalornetka Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sformatowany pod xboxa , płyta raczej nie bo obraz i muzyka normalnie leci jak się instaluje , nawet gdy się zatrzyma to dalej wszystko leci tylko ta instalacja stoi , ale jedno co mnie dziwiło to przy tym 570mb to płyta niby się kręci ale konsola nagle się wycisza ;/
     
  10. Danger869

    Danger869 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarosław
    Mam to samo instaluję max do 2030mb i potem zawiecha i się wogólę nie instaluję, dysk 60gb jeszcze 20gb wolnego miejsca
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Być może masz płytę uszkodzoną, spróbuj przetrzeć jakąś ściereczką czy coś.
    Ewentualnie znowu format pendrive i na nowo.
     
  12. ruskalornetka

    ruskalornetka Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To widzę że nie tylko ja mam takie problemy ;/ A nie dałby rady jakbym ten content z pirta zgrał na penka to by śmigało na nie przerobionej ?
     
  13. Danger869

    Danger869 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarosław
    Nagrywałem już 3 płyty każdą z inną kopią gry i dalej się zatrzymuję w tym samym momencie
     

Poleć forum