1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta v dvd 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez deblones, Wrzesień 14, 2013.

  1. deblones

    deblones Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co moge robic zle? Nagrywam imgburnem 2.5.7.0 z opcja turncate. DVD 1 za pierwszym razem wszystko pieknie nagralo zainstalowalo, DVD 2 i tu sa schody. 5 plyta juz poszla w ****. Wyskakuje blad o sciezke i przetrzyj plyte. Nie wiem co moze byc zle, moze cos z ustawieniami w imgburn nie mam pojecia.

    Moja przerobka to 3.0, nagrywarka ASUS drw-24b5st. Nie ma jej w booktype.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    chyba już masz odpowiedz, jeżeli mowisz o 5 plytach, najwidoczniej twoja nagrywarka nie wyrabia, jest zaslaba..
     
  4. deblones

    deblones Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To dlaczego 1 nagralo? ;/ Moze odczekac jest zagrzana czy cos?
     
  5. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie wiem, nie nagrywałem dvd 1 bo zrobilem to przez pendrive. a ustawienai 2.4x bez opc? sprobuj tak, powinno pojsc.
     
  6. deblones

    deblones Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprobowalem bez OPC ale na 4x i ... ODPALILO, jednak ... wczytuje sie i restart. Myslisz ze to przez to ze 4x ? Dzis rano pojde po plytki i moze sie na 2.4 uda !: )
     
  7. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wlasnie ja też tak mam, wczytuje sie i restart hmm..
    też nagrane 4x OPC tylko, ze ja verbatimy i ihas.. dziwne, neistety gra sie nie instaluje na dyksu do 48% o sciereczce.
     
  8. preza

    preza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kołobrzeg
    Nagrywajcie clonecd , bufor dajcie na maxa ., predkosc 2x verbatimy, zero zmarnowqnych plyt

    Wysyłane z mojego MID za pomocą Tapatalk 2
     

Poleć forum