1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V dvd1 stopuje przy 2gb.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tivec, Wrzesień 14, 2013.

  1. tivec

    tivec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam.
    Nagrywałem GTA V na verbatimach za pomocą Max Playload'era IMGBURN (kompatybilna nagrywarka), x2,4. Mam LT 3.0 z najnowszym dashem wgranym z GTA V. Problem jest taki, że przy około 2/7,6 gb instalacji dvd1 napęd przestaje czytać płytę. Nagrałem już tak dwie płyty i za każdym razem tak samo. Ktoś powiedział, że pomogło mu nagranie truncate, ale kompletnie nie wiem o co z tym chodzi po za tym, że w IMGBURN trzeba poustawiać odpowiednio (tutaj wiem o co chodzi), nie wiem co trzeba zrobić z obrazem (czy ma być taki sam) i czy trzeba mieć jakiś inny dash w konsoli.
    Proszę o w miarę szybką odp.
    Pozdrawiam.
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie korzystaj z payload po pierwsze jeśli chcesz nagrać truncate.
    Nie przestawia nic w IMGBURN.
    Wyłącz program i zrób tak:

    1. obraz.dvd do imgburna
    2. klik nagraj
    3. pojawi się okno do wyboru TRUNCATE / OVERBURN ( wybierasz truncate )
    4. czekasz na nagranie i robisz test

    Podziel się tu efektem dla reszty urzytkowników.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  4. tivec

    tivec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Sposób truncate działa!!
    Dvd1 poszło w całości.
     
    1 osoba to lubi.
  5. patrykreset

    patrykreset Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gniezno
    również pomogło dziękuje,lecz gdy instaluje dvd 2 i chce odpalić grę z dysku wyskakuje błąd autoryzacji dysku.(grac tylko z płyty)
     
  6. vtec fan

    vtec fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Też mi autoryzacja wyskakuje (gra z płyty)
     
  7. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  8. patrykreset

    patrykreset Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gniezno
    a ten patent z mp 3 nie przyczynia sie przypadkiem do jakiejś usterki konsoli??
     
Wczytywanie...

Poleć forum