1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V dvd2 ISO

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DamasenPL, Grudzień 7, 2013.

  1. DamasenPL

    DamasenPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jeżeli zapiszę obraz oryginalnej płyty GTA V DVD2 to będzie dało się go spatchować i uruchamiać z niej GTA ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi. No ale spróbuję ci pomóc.

    Chodzi ci o to, że chcesz tak jakby "zainstalować" GTA (które masz na płycie) na dysku konsoli i potem odpalać bez płyty?
    Możesz tak zrobić mając RGH. Wkładasz płytę do napędu i w FSD wybierasz opcję "Extract disc" lub przez NXE2GOD.
     
  4. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Pewnie chce zrobić iso z oryginalnej płytki. Odpowiedź brzmi NIE.
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Da się zrobić z oryginalnej płytki ISO. Musisz posiadać napęd z fw 0800. Podpinasz pod PC i za pomocą Xbox Backup Creator robisz o ile się nie mylę :)
     
  6. DamasenPL

    DamasenPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wytłumaczę dokładnie . Mam pożyczone oryginalne GTA V. Czy jeśli zainstaluję pierwszą płytę, która jest przeznaczona do instalacji , a drugą płytę zrzucę na komputer i ją nagram jako " pirata " to czy GTA będzie działało ?
     
  7. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Jak masz napęd modowany i LT+ na konsoli to tak.
     
  8. DamasenPL

    DamasenPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napęd modowany czyli ? Przepraszam, ale to dopiero mój drugi xbox a pierwszy przerobiony :) A posiadam LT 2.0
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak jak napisałem, żeby zrobić obraz ISO z płytki musisz mieć napęd od xboxa z wgranym fw 0800, wtedy podłączasz go pod PC i za pomocą Backup Creatora tworzysz obraz.
     
    1 osoba to lubi.
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28107
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Gra na X360 to nie gra na PC... Tego sobie od tak nie zrzucisz na PC.
    Musisz mieć napęd od Xboxa a w nim soft 0800.
    Podpinasz pod PC i robisz obraz płyty przez XBC
    Tak taki zrobiony obraz ruszy na LT 2.0.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum