1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gta v - fatal crash intercepted

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez qbala, Wrzesień 15, 2013.

  1. qbala

    qbala Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w temacie, odpalam gta i fatal crash, fsd sie restartuje. Miał ktoś podobny problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xbox360g

    xbox360g Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kamionka
    Ja tak miałem z COD BO II, ale tylko raz i potem już poszło dalej. A co do GTA V to nie wiem, ale właśnie będę wrzucał na moją konsolę to ci powiem jak u mnie (oby działało :)).

    Tak jak miałem napisać: Działa u mnie!!!!!!!!!! Jest po prostu za*****te!! Ja zrobiłem to tak: Pierwszą płytę rozpakowałem isoextract. Drugą iso2god. Folder jaki powstanie z 1 płyty (czyli 54.... nie pamiętam dokładnie) W tym folderze znajduje się folder 000200 (chyba lub 070000 czy jakoś tak) a w 2 płycie w folderze 070000 (lub 000200 czy jakoś tak). Do folderu 5... wrzucasz folder 070000 (czy tam 000200) i potem całość kopiujesz na dysk konsoli czyli HDD1>Content>(ileś tam zer)>i do tego folderu wkładasz i masz. A jak nie będziesz miał pudełka z GTA V to ja otwieram menagerem plików i folderem 07000 (lub 000200 :D)
    Mam już drugiego bohatera do zmiany!!!! Na serio jest za*****ste!!
     
  4. qbala

    qbala Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kolega mi dał to gta, i ja nie mam folderu 07000 na disc2 mam common i sfx
     
  5. xbox360g

    xbox360g Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kamionka
    No to zrób tak jak zrobił to twój kolega, a jak nie umiesz zrobić tak jak on to zrobił to ściągnij od nowa GTA V z ********.org (czy tam z kąd chcesz ja pobrałem z ********.org) i zrób jak ci wyżej napisałem. A tak w ogóle to ty masz RGH? A jeśli to są pliki iso jeszcze nie rozpakowane to spróbuj rozpakować dysk1 isoextract, a dysk2 iso2god tak jak wyżej pisałem.
     
  6. qbala

    qbala Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no oczywiście, że nie mam RGH nawet nie mam nic przerobione....

    kolega tylko pobrał bo konsoli aktualnie nie ma.

    Aktualnie jest na takim etapie, że już się pojawia ładowanie trybu fabularnego i jest wtedy crash.
     
  7. HarderG

    HarderG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też mam ten problem. Zrobiłem wszystko jak należy, CD1 do Content/0000.../00002...
    CD2 przez Exiso do katalogu z grami (innym tak podobno działa). Odpalam GTA V a tu po wczytywaniu "Fatal Crash Intercepted" ;/ Próbowałem zwiększyć szybkość wiatraków ale nie pomogło. Xbox Slim RGH.
    Ktoś ma jakiś pomysł?

    PS. Zgranie plików z CD1 na pendrive'a pomoże?
    Bo znalazłem coś takiego:
    http://xboxforum.pl/gta-v-261/tutorial-zgrywanie-contentu-na-pendrive-gta-v-dvd1-175214/
     
  8. xbox360g

    xbox360g Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kamionka

    No to jak nie masz to jak pirata odtwarzasz?!
     
  9. qbala

    qbala Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wiesz co to logika? Gdybym nie miał RGH to bym nawet tu nie pisał. Głupie pyt = głupia odp
     
  10. bercik7766

    bercik7766 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Swiętochlowice, Katowice, Poland, Poland
    Mam ten sam problem , wrzuce wszysko do jednego folderu 54............ zobaczymy
     
  11. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Panowie a na RGH jakie macie wersje Dashoardu? GTA wymaga 16202/16203 minimum. Do tego najlepiej zaktualizować na maxa FSD oraz najnowszy Dashlaunch 3.09
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na 16197 i DL 3.08 też GTA V działa bez problemu.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  13. qbala

    qbala Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tez mam po update
     
Wczytywanie...

Poleć forum