1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V, FIFA 14 - online a LT 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wasil23oki, Wrzesień 28, 2013.

  1. wasil23oki

    wasil23oki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ciechanów
    Witam. Jak w temacie, mój xbox to elite z flashem LT 3.0, gry nagrane na Verbatimach i Platinumach (oczywiście Ihasem). Czy mogę już grać w internecie?, czy ryzyko bana jest duże?, a jeśli jest, to czy warto ryzykować?, proszę o opinie. Pozdrawiam wasil23oki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie ma żadnego, możesz grać bez obaw.
     
    1 osoba to lubi.
  4. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    A nagrywane na zwykłej nagrywarce CloneCD z opcją "zapisuj do osiągnięcia medium"? Można spokojnie grać online w GTA V i FIFE 14?
     
  5. xjojo

    xjojo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tak
     
    1 osoba to lubi.
  6. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Dziękuje za odpowiedź ;)
     
  7. pavel1303

    pavel1303 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wołomin
    a ja mam arcade'a z LT+3.0 to mogę grać bez lipy? Też GTA V i FIFA 14. A jakie jest prawdopodobieństwo dostania bana??
     
  8. grzetom22

    grzetom22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam jesli mam przerobiona konsole xbox (slim wrzesien 2011) rgh z lt3.0. To czy moge grac we fife14 i gta v online? jesli nie to co musze zrobic (jestem nowy) slyszalem cos o sieciach rgh.
     
Wczytywanie...

Poleć forum