1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V - gra się odpala ale...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamilekf1, Wrzesień 20, 2013.

  1. kamilekf1

    kamilekf1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich! Otóż mam taki problem. Zgrałem GTA V wszystko ładnie, pieknie. Gra się odpala, ekran startowy(krótki opis), pisze kiedy nie wyłączyć konsoli, ble ble i później ładuje się zdjęcie w tle.. no właśnie i na tym koniec, gra dalej nie chce odpalić. Czy może ktoś ma/miał taki problem i wie jak się go pozbyć i odpalić GTA? Męczę już to 3 dzień, szukam po necie i znalazłem 2 podobne wątki, ale żadnych odpowiedzi :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    ja miałem podobnie z tym ze u mnie po tym napisie konsola sie wylaczała , ja mam problem z dyskiem wiec sprobuj moze zgrac gta na inny nosnik
     
  4. qbala

    qbala Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nikt nie umie tego naprawić?
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    na jaki dysk wrzuciłeś folder Content z pierwszej płyty? zewnętrzny czy wewnętrzny?
     
  6. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Miałem coś takiego! Pisało oczekiwanie na chmurę i koniec! Teraz działa a wygląda to tak! Moja konfiguracja:
    - FSD najnowsze,
    - DL 3.09 (włączony fakelive),
    - dash najnowszy.
    Folder z zawartością pierwszej płyty w content>0000000 itd na dysku wewnętrznym a druga płytka w osobnym folderze na tym samym dysku tam gdzie trzymam wszystkie pozostałe gry!
    Spróbuj może ruszy!
     
  7. qbala

    qbala Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wewnetrzny
     
Wczytywanie...

Poleć forum