1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gta v i far cry 4 wersje cyfrowe nie dzialaja

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez Bajo88, Listopad 18, 2014.

  1. Bajo88

    Bajo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    witam,posiadam te 2 gry kupione w wersji cyfrowej,jest juz po 12 a gry nie dzialaja,pisze na okladce w gry i aplikacje ze zamowiono w przed sprzedazy gdy wejde w gre mam opcje kup i cena a uruchamia sie gra.. czy tylko ja mam ten problem ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jedix20

    jedix20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie tylko


    mam dokładnie to samo - widać musimy jeszcze poczekać
     
  4. Bajo88

    Bajo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a kupiles konto czy kupiles gra na swoim koncie normalnie ?
     
  5. AlexX 0ne

    AlexX 0ne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lubuskie
  6. jedix20

    jedix20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konto wraz z AS Unity które działa bez najmniejszego problemu, co do GTA V - przed momentem sprawdzałem raz jeszcze i teraz nawet przypięcia nie chcą się pojawić - widać nie tylko InterCity ma problemy systemowe :)
     
  7. Bajo88

    Bajo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    juz na stronie ms wszystko jest ok pisze,a nadal nie dziala :/
     
  8. wala89

    wala89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  9. Bajo88

    Bajo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    chyba nie,wydaje mi sie ze nasze kupione konta sa usa,i dopiero o 6 rano sie wlaczy,dlatego jest kup bo jestesmy na polskim koncie,wiec mozna kupic,a zagrac dopiero jak bd premiera w usa
     
  10. szefol84

    szefol84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice-ObeRschlesien
    Tak ja piszesz kolego konta z grami z allegro to głównie konta z USA i każda gra będzie z opóźnieniem z powodu strefy czasowej czyli o 6h.
     
Wczytywanie...

Poleć forum