1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V i Xbox 360 Elite

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Galu619, Luty 5, 2014.

  1. Galu619

    Galu619 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich użytkowników forum.

    Chciał bym się spytać (gdyż jestem świeżakiem) czy na nie przerobionym Xbox 360 Elite (JASPER) zagram w GTA V bez żadnych problemów. Pytam się dla tego że chcę własnie sobie kupić tą wersję Xbox'a a nie wiem czy będę mógł grać bez żadnych problemów?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Myślę, że bez problemu uruchomisz grę. A jaka przeróbka ?
     
    1 osoba to lubi.
  4. Galu619

    Galu619 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem, to jest cytat z aukcji "Konsola w stanie bd+ nigdy nie przerabiana ani nie naprawiana posiada oryginalna plombę Microsoft"
     
  5. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    czyli konosla bez przeróbki , skoro napisane jest "nigdy nie przerabiana" ...
     
    1 osoba to lubi.
  6. Galu619

    Galu619 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze jedno pytanie czy opłaca się kupywać samego slima 4gb
     
  7. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja takiego kupiłem. Ale po 2 miesiącach zakupiłem dysk 320 GB. Jednak bez dysku to nie to samo i laser się zużywa. Dodatkowo nie pograsz w gta 5 BF4 i jeszcze kilka pozycji które wymagają dysku do instalacji płyty.
     
    1 osoba to lubi.
  8. Galu619

    Galu619 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dysk mam zamiar dokupić, tak samo jak i pada(gdyż konsola jest bez pada) więc warto kupić? A czy te adaptery dysku pod slima są warte kupna ( OBUDOWA DYSKU XBOX360 SLIM / VIDEO-PLAY WEJHEROWO (3921242687) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. OBUDOWA DYSKU HDD do 520GB XBOX 360 Slim Kinect (3915668424) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ).
     
  9. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Są ok, pamiętaj , że dysk musi być 2,5" :) ale pewnie to wiesz.
     
    1 osoba to lubi.
  10. Galu619

    Galu619 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra dzięki za odpowiedź przydatne leci :)
     
  11. skoku8

    skoku8 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Regut
    Zanim kupisz dysk, możesz też użyć pen drive'a 16gb do instalacji GTA V. Sam kupowałem Slima 4GB z zestawem podstawowym i jestem bardzo zadowolony. Na dysk dopiero poluję :p
     
  12. Galu619

    Galu619 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha OK dzięki.
     
  13. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Można przetrwać na penie, ale ja miałem z nim pewien problem a mianowicie co jakiś czas xbox gubił pliki i musiałem formatować i instalować gta 5 raz jeszcze.
     
  14. skoku8

    skoku8 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Regut
    Może wina Pena... Ja od premiery Gta jadę na Penie i żadnych problemów nie mam ale ogólnie czas zakupić dysk bo niestety miejsca zaczyna brakować.
     
  15. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wina pena wiem:) nie byl z wysokiej półki:)

    Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum