1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta V instalacja została zatrzymana

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez Gumis_sx, Czerwiec 18, 2016.

  1. Gumis_sx

    Gumis_sx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2015
    Posty:
    121
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam.

    Wczoraj kupiłem używane gta.
    Wróciłem do domu i chciałem je zainstalować. Przy 28% wyskakuje komunikat że instalacja została zatrzymana. W info jest żeby wyczyścić płytę. Płyta jest lustro brak jakichkolwiek rys. Gościu od którego kupiłem płytę musiał dobrze o tym wiedzieć bo przestał odbierać telefony. Istnieje jakaś opcja której mógłbym spróbować by odpalić ta grę?

    Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak zapyta czy zainstalować aktualizacje przy instalacji, to daj później.
     
  4. Gumis_sx

    Gumis_sx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2015
    Posty:
    121
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Gość odebrał i mówił że u niego wszystko było ok i jak coś to może wymienić na drugą kopie. Zrobiłem reset konsoli, trudno.... Instalacja trwa zobaczymy.

    PS. Próbowałem z odlaczonym netem instalować

    Edit: po resecie konsoli dalej to samo dla testu konsoli wrzuciłem inna grę do instalacji i poszło bez problemu
     
    Ostatnia edycja: Czerwiec 18, 2016
  5. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Złe nagrana lub po prostu laser masz już wyjechany i może nie czytać danej firmy płyt. Chyba ,że to verbatimy.
     
  6. Gumis_sx

    Gumis_sx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2015
    Posty:
    121
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Konsola ma pół roku, kupiona nowa. Płyta oryginalna, bo to xbox one. Jadę wymienić

    Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
     
  7. jarecki1

    jarecki1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Usuń wszystko. Włóż płytę do konsoli. Jak zacznie się instalacja to zapyta czy ma pociągnąć od razu aktualizację wtedy daj na NIE. Gra zainstaluje się a przy pierwszym uruchomieniu pociagniesz aktualizację.
     
  8. Gumis_sx

    Gumis_sx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2015
    Posty:
    121
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Próbowałem tego, i lipa. Przy 33% laser szaleje i wywala błąd. Zaraz jadę wymienić płytę. Jak będzie to samo to konsola na reklamacje

    Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
     
  9. Gumis_sx

    Gumis_sx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2015
    Posty:
    121
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wymieniłem płytę na drugą, gra się instaluje więc temat do zamknięcia

    Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
     
  10. Gumis_sx

    Gumis_sx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2015
    Posty:
    121
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Podbije temat. Mam jedno pytanko. Czy można grać online z graczami PC? Bo coś takiego obiło mi się o uszy, a kumpel twierdzi że się nie da

    Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie da się w gta grac online.

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum