1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta V Instalacja

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez torus, Wrzesień 15, 2013.

  1. torus

    torus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Instaluje sobie elegancko gta v poprosilo mnie o 2dvd kladam a nagle swiatelko 3 razy zamrygalo na zielono i kosola sie wylaczyla dlaczego tak ?? Czy to normalne podczas instalacji gta czy cos u mnie jest nie tak? Bo jezeli mam wlozona 2 dvd to sobie normalnie gram itp nawet przeszedlem juz 1 misje :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    nie to nie jest normalne coś masz z konsolą
     
  4. marcindudek3

    marcindudek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gostynin
    u mnie tak samo bylo ale gra sie normalnie.
     
  5. torus

    torus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    I co najlepsze zainstalowalem wlasnie gra na dysk z 2dvd ?? Czyli dvd 1 sie normalnie zainstalowala i gra bd chodzic normalnie ?
     
  6. frugooo4

    frugooo4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam taki problem z gra gta 5 a wiec siaglem gre skopiowalem do konsoli na dysk twardy i przy uruchamianiu gry z dysku 1 wyskakuje mi blad ze jest porysowana plyta co mam zrobic w tej sytuacji
     
  7. torus

    torus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    no ale gra mi sie normalnie zainstalowala na dysk z 2dvd ? a gdy wkladam 1 to nic juz sie nie dzieje wiec chyba u mnie gta powinno dzilac dobrze ?? Chyba ze sie myle
     
  8. frugooo4

    frugooo4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam taki problem z gra gta 5 a wiec siaglem gre skopiowalem do konsoli na dysk twardy i przy uruchamianiu gry z dysku 1 wyskakuje mi blad ze jest porysowana plyta co mam zrobic w tej sytuacji
     
  9. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    raport spamerze

    co do gry dvd 1 instaluje sie sama i prosi od dvd 2 gdzie jest gra ta możemy zainstalować opconalnie radze ja jednak zainstalowac jest komfort nie meczymy napedy gra wczytuje sie szybciej
     
Wczytywanie...

Poleć forum