1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V - LT 2.0 - Problem ze szmatką

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez SobieskiN1, Grudzień 17, 2013.

  1. SobieskiN1

    SobieskiN1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Witam,


    Mam już dość zmarnowaych płyt na tę gre, poszło już 6 płytek na ten shit i wciąż nie działa. Jestem pewny, że wszystko robie poprawnie, gdyż inne gry działają jak należy. (Mortal Kombat, Red Dead Redemption) Screen z abgx360: (tak, zaznaczyłem disable writers, nie jestem idiotą) plik .dvd stworzyłem sam z zawartością:
    Kod:
    LayerBreak=1913760
    Grand.Theft.Auto.V.XBOX360-QUACK-DVD1.iso
    [​IMG]
    abgx.jpg - Speedy Share - upload your files here
    Konsola xbox 360 slim,
    lt 2.0, dashboard: 2.0.16547.0
    napęd: IHAS122, tak używam programu BurnerMax.
    GTA V pobrane stąd: ☆ GTA V - GTA 5 - ◄ GRY XBOX CHOMIKUJ ► - MOTYL-1964 - Chomikuj.pl

    Oferuje 15zł przelew dla tego, kto znajdzie rozwiązanie mojego problemu i gra będzie mi smigać :)

    Pozdrawiam serdecznie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ty masz widzę layerbreak 1913760 ustawiony a bodajże takie ustawienie lasera jest do gier z xgd2 a do gier z xgd3 jest 2133520

    Wysłane z telefonu L710
     
  4. SobieskiN1

    SobieskiN1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Czyli wystarczy, że zmienie w pliku .dvd na 2133520 i gra mi będzie śmigać, tak?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Powinna, skoro poprawnie wypalasz.
     
  6. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    I sprawdź jak w imgburnie masz ustawione layer break

    Wysłane z telefonu L710
     
  7. SobieskiN1

    SobieskiN1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Miałem ustawione calculate optimal, zmieniłem na user specified i 2133520. Teraz zmienie w .dvd na 2133520 i spróbuje wypalić, ale to dopiero za godzinkę. Moje ostatnie dwie płytki na dzisiaj. Obyście mieli rację :)
     
  8. SobieskiN1

    SobieskiN1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Dysk nie jest obsługiwany...nawet, gdy ikonka GTA pokazuje się przy włożeniu płyty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum