1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V na hdd/usb

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez woto, Listopad 4, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. woto

    woto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Staszów
    Witam otoz zamierzam kupic sobie w tym tygodniu GTA V i moje pytanie brzmi czy nadal powinno sie instalowac 2cd na pendrive czy mozna na hdd? Jesli wciaz lepsza opcja jest pdrv to czy wystarczy taki o wielkosci 16gb?


    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Przecież od zawsze można instalować na HDD .
     
  4. woto

    woto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Staszów
    chodzi mi, ze na poczatku premiery byly te problemy z teksturami jesli zgralo sie obydwie plyty na hdd
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Aha, to to tak, wyszły jakieś patche, ale nie wiem dokładnie czy zlikwidowały ten problem, Rockstar zaleca zainstalowanie jednej płyty na HDD a drugą nie instalować tylko włożyć do napędu, aczkolwiek ja grałem na RGH, gdzie obydwie DVD były na dysku i nie zauważyłem doczytywania tekstur (że jade i nagle przedemną się coś pojawia, dalej to wiadomo że tekstury się doczytywały)

    EDIT
    @DOWN
    On napisał że chce KUPIĆ, a nie będzie ściągał obrazy z internetu..
     
    1 osoba to lubi.
  6. SuchyCox

    SuchyCox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Content z DVD 1 zgrywasz przez Horizona na specjalnego pendrive sformatowanego pod Xboxa 360, do tego odpalasz grę z DVD2 z HDD/Pen'a sformatowanego pod FAT32

    @Edit: Wybacz, patrząc na część postów tutaj widzę RGH, tutaj też myślałem, że to po przeróbce.
     
  7. dyrygent

    dyrygent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Co Ty mu piszesz o contencie jak on bedzie mial oryginalna gre... 1dvd zainstaluj na HDD druga graj z plyty. Chociaz u mnie obie byly zainstalowane i nie bylo problemow.

    Wysłane z mojego HTC Desire C przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  8. woto

    woto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Staszów
    Ok w takim razie dam obydwie na hdd zeby nie meczyc napedu. Dzieki za pomoc
    Mozna zamknac
     
  9. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Ja mam obie płyty zgrane na hdd i wszystko pięknie chodzi. Płyty verbatim nagrane ihasem.

    Wysłane z Galaxy S+
     
  10. eryk122916

    eryk122916 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też mam obie na hdd i działa bez problemu i powoli kończę grę

    Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
     
  11. woto

    woto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Staszów
    wiec tak zainstalowalem obydwie na dysku lacznie to zajmuje 15,6gb o ile sie nie myle ale gdy chce wlaczyc gre z dysku to i tak pisze mi zeby wlozyc druga plyte
    wiecie moze co jest nie tak?
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wrzuć w napęd DVD2 - GAME DISC
     
  13. woto

    woto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Staszów
    myslalem, ze skoro gra jest nagrana na dysk to nie bd trzeba plyty 2 wkladac
     
  14. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Niestety trzeba. Zamykam
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum