1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V, na którym release`ie gracie?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez manusek19, Grudzień 3, 2013.

  1. manusek19

    manusek19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Irytuje mnie już te GTA V, pobierałem już release QUACK i COMPLEX, w obu przypadkach gra resetuje mi się w misji Ojciec i syn. Z tą różnicą, że w wersji COMPLEX reset następuje dopiero, gdy wracam samochodem do domu Michael`a, a w QUACK przy samym wjeździe do Los Santos Customs :/ Nie ma już sił. Instalowane n razy na dysku wewnętrznym, dvd2 w GOD i xex, czyszczone FSD i cache konsoli, dysku i w kółko to samo. Jest jakiś inny release gry? Widziałem jakiś iND czy coś podobnego, ale czytałem, że to obrazy zakoszone od QUACK, więc chyba nie ma sensu ściągać tego samego ponownie. Na jakim Wy gracie/graliście?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Pierwszą lepszą znalazłem na necie (chyba QUACK).
    DVD1 zrzuciłem do XEX, DVD2 do GOD.
    Z DVD1 content wrzuciłem na dysk konsoli do content \ 16zer \ a następnie odblokowałem go w XM360.
    DVD2 wrzuciłem do katalogu z grami (HDD:\Gry)
    I wszystko śmiga, nie wiem czemu tobie nie działa skoro robiłeś tak samo. Skoro opisana metoda wyżej nie działa, odpalanie z dysku zew również nie działa to już nie wiem.. może masz uszkodzone ISO w co wątpię...
     
  4. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Ja mam Complex i też jest ok, u Ciebie musi się dziać coś innego...to raczej nie wina tych releasów.
     
  5. manusek19

    manusek19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziwne tylko, że reszta gier działa bez żadnych problemów, a GTA się sypie i to jeszcze w różnych miejscach zależnie od release`u :/
     
  6. mietek52

    mietek52 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    187
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może po prostu zaopatrz się w jakiś save po tej misji?

    Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Najnowsze masz wersje: dashlauncha, kernela, FSD ? Title Update jakiś dograłeś ?

    Gdzie wgl trzymasz grę ? - bo content rozumiem, że w content na hdd, a grę ?
    Jeśli też w content, to spróbuj ją przenieść do innego folderu.
     
  8. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Wersje QUACK i COMPLEX są OK. Problem występuje w twojej konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum