1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V na LT + 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mateuszlucky, Wrzesień 12, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mateuszlucky

    mateuszlucky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy GTA V bedzie działała na konsoli z Przeróbka LT + 3.0 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. newuser1

    newuser1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    248
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    GTA V będzie i działa tylko na LT2.0 musisz zrobić downgrade.
     
    1 osoba to lubi.
  4. mateuszlucky

    mateuszlucky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. newuser1

    newuser1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    248
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ściągnij active.iso z internetu i nagraj na pena programem bootableusb. reszta będzie się działa sama.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    zadziała tylko na LT 5.0
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum