1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V na rgh na dysk zewnętrzny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez borys842, Listopad 30, 2014.

  1. borys842

    borys842 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    posiadam XBOX 360 slim 4gb z dyskiem zewnętrznym jak wgrać gta v?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    najłatwiej jak byś miał jakiegoś Pena 16 GB, 32 GB ( nie wiem czy 8 wystarczy ) - wtedy formatujesz ten Pendrive pod Xboxem - i na niego wrzucasz CONTENT z DVD1 - a DVD2 normalnie na ten dysk zewnętrzny który na co dzień używasz w formacie GOD/XEX
     
  4. borys842

    borys842 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jest jeszcze jakiś sposób bo kumpel ma starego xboxa z pamięcią wewnętrzną 256 MB i mu działa
     
  5. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    to podpytaj kolegę - i napisz koniecznie odpowiedź jak to zrobić...
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie da rady. Tylko wewnętrzny dysk, lub jakaś pamięć usb sformatowana pod nxe minimum 16gb.
     
  7. borys842

    borys842 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kumplowi to robił koles co nam przerabiał xboxa i chodzi mu tylko z dysku zewnętrznego
     
  8. mortens

    mortens Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie lepiej za kilkanaście zł kupić dysk zewnętrzny ? Juz używki nawet na gw. są nie drogie
     
  9. borys842

    borys842 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema
    zakupiłem pena 16bg wyciągnąłem pliki content przez horizon na pena i wrzuciłem dysk drugi normalnie na dysk zewnętrzny po uruchomieniu gry wyskakuje komunikat żebym przetarł dysk sciereczką o co chodzi
     
  10. CzarnySnajper

    CzarnySnajper Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków, Polska
    Siema :)
    Mam Xboxa 360 E rgh 4 gb. Do niego podpiety dysk zewnetrzny na ktorym jest przystosowane 32gb a na reszcie folder GAMES. DVD2 potraktowany iso2god i wrzucone do games.DVD1 przerabialem xbox image browser.wyciagam 545408A7 i wrzucam do ukrytego folderu xbox360. dokladnie tu : Content/0000000000000000/. na dysku wewnetrznym jest xm360-po odpaleniu nie znajduje nic.odpalam gta i informuje mnie ze musi miec jakis profil sieciowy czy cos.podaje mu profil na ktorym gram a on dalej pokazuje ten komunikat i nie da sie grac.Wie ktos co poradzic?
     
  11. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  12. CzarnySnajper

    CzarnySnajper Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków, Polska
    Dobra,zrobilem tak jak pisalo w pierwszym poscie...i wyglada to tak:
    http://zapodaj.net/e707cd6415a98.jpg.html
    jesli dobrze rozumiem to
    USBMU0 to dysk wewnetrzny konsoli 4 gb. jest tam folder content z save'ami
    USB0 to dysk zewnetrzny 1 tb z czego 32gb to czesc przystosowana do xboxa,na ktora wrzucilem goda dvd2 i folder 0000002 z contenta.
    sciezka zmieniona pod gta + 4 glebokosci na wszelki wypadek
    xm360 dalej nic nie widzi i gra dalej prosi ciagle o profil
     
  13. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    chyba OnboardMU to wbudowane 4GB
    a grę powinieneś wrzucić do USBMU0:\\content\0000000000000000\
     
    CzarnySnajper lubi to.
  14. CzarnySnajper

    CzarnySnajper Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków, Polska
    Troche pozno, ale dzieki :) dziala wreszcie
     
Wczytywanie...

Poleć forum