1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V na Xbox Arcade

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez emek3444, Grudzień 15, 2013.

  1. emek3444

    emek3444 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, mam Xbox 360 w wersji Arcade, tzn. bez dysku twardego. Planuję kupić GTA 5, ale słyszałem, że potrzebuje ono około 8 gb miejsca na zainstalowanie. I tu pojawia się moje pytanie, czy muszę kupić specjalny dysk do Xboxa, czy wystarczy zwykły pendrive, powiedzmy 16 gb?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tokrzys17

    tokrzys17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wystarczy Pendrive. Ja cały czas tak gram i niema z niczym problemów. Tylko musisz go odpowiednio skonfigurować oczywiście. ;)
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pendrak minimum 16GB starczy. Format pod konsolą oczywiście.
     
  5. emek3444

    emek3444 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ta konfiguracja jest mocno skomplikowana, czy lajtowo sobie poradzę? :D
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Normalnie masz opcję DOSTOSUJ, czy PRZYSTOSUJ w ustawieniach pamięci, jak pena podepniesz - spokojnie dasz radę.
     
  7. emek3444

    emek3444 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej, dzięki, temat do zamknięcia. ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum