1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V nie chce się zainstalować

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez uefa08, Luty 4, 2014.

  1. uefa08

    uefa08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem gdy wkładam płytke 1 i klikam uruchom gra zaczyna się instalować dochodzi do 5049/7876 i nie idzie dalej, nic nie wyskakuje tylko ciagle jest 5049, prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na czym instalujesz ?

    Wysłane z tapatalka
     
  4. uefa08

    uefa08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dysku twardym 120 gb, jest ponad 100gb wolnego msc
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. uefa08

    uefa08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cholera, nie mam pendrive;/
     
  7. uefa08

    uefa08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zapomniałem dodać że gra jest na przeróbce LT 3.0, w programie abgx wszystko było na zielono i ok, wypalałem imgburnem
     
  8. uefa08

    uefa08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypaliłem przez CloneDVD i działa jak należy, dzieki za pomoc, pozdro do zamkniecia
     
Wczytywanie...

Poleć forum