1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V - Oczekiwanie na chmurę

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LISTI, Lipiec 19, 2014.

  1. LISTI

    LISTI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    dziś napotkałem problem z GTA V, oczywiście na RGH. Uruchomiłem fakelive w dashlaunchu(niegdyś wyświetlał mi się problem z brakiem profilu sieciowego, jednak z tym się uporałem), ale teraz wyświetla mi się napis "Oczekiwanie na chmurę" i gra "wisi".

    Może ktoś z Was miał ten problem i umie go rozwiązać?

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No wlasnie fakelive powinien to rozwiązać. Zmien na false zobacz co sie zmieni
     
  4. LISTI

    LISTI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wyświetla, że gra wymaga profilu sieciowego.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odlacz dysk stwórz profil na pendrive wgraj tam gta v i odpal(oczywiscie fsd z launch.ini tez na usb). Jesli bedzie to samo. Trzeba generować na nowo freeboota z dawcy.
     
  6. LISTI

    LISTI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Powiem Ci, że poradziłem sobie inaczej.

    Zrobiłem to samo, co w tamtym temacie http://xboxforum.pl/gta-v-261/gta-v-problem-z-profilem-sieciowym-197872/#post1387614

    Przerzuciłem wszystko jak tam. W folderze z Grami XBOX 360 GTA V nie istnieje, natomiast przechodząc przez Menadżer Plików do folderu HDD1:/games i uruchamiając plik 7AA7931FF6863459F017 gra się uruchamia. Teraz pytanie - co mogę zrobić, by gra pojawiła się w Grach X360?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Czyli gra cos zle skopiowana jak startuje ze zlego pliku
     
  8. LISTI

    LISTI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zrobiłem tak, jak napisane jest w pierwszym poście, no i śmiga. Ale czemu ze tego pliku? Kto go wie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum