1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V okładka na RGH

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez xbox360g, Wrzesień 16, 2013.

  1. xbox360g

    xbox360g Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kamionka
    Pobrałem GTA V i w folderze z grami nie mam okładki do gry GTA V ani nawet pudełka. Grę włączam po przez menagera plików. Jakby co to mam RGH. Grę z rzuciłem do HDD1>Content>000000000>TU Wiecie co trzeba zrobić?
    A co do GTA V to naprawdę fajna gra! Najbardziej co mi się nie podoba to sposób sterowania pojazdem (jak z tych nowszych NFS :D).
    I jeszcze co mnie trochę denerwuje to wczytywanie terenu. Ale myślę że to przez to że gram na dysku xbox 360 a nie na pendrive z min.prędkością 15Mb/s (czy jakoś tam).
    Ale i tak GTA V jest ZA*****TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    oj sorki chyba zły dział. Jak zły to proszę o przeniesienie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    a zrobiłeś skanowanie w fsd po wrzuceniu gry na dysk?
     
    1 osoba to lubi.
  4. xbox360g

    xbox360g Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kamionka
    Yy... nie :) Jak mam to zrobić? Bo ja xbox'a z RGH pierwszy raz używam a mam go dopiero 1,5tyg. więc nie bardzo jestem jeszcze ogarnięty. Grunt że wiem jak włączyć grę :D
    To jak mam włączyć to skanowanie?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Y na grze i odśwież okładkę.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. hadman

    hadman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,
    wlaśnie ja tak chciałem też okładki sobie poaktualizować , mam fsd 3 i też mało w sumie wiem o tym RGH chociaz mam go juz z 2 tygodnie na konsoli i ciągle coś tam czytam sobie ale pisze mi gdy klikam "Y" że nie mam połączenia z netem a nie wiem czy moge podłączyć konsolę do netu przy tej przeróbce nie dostane bana?
     
  7. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    zalecam przeczytać ten poradnik na początek http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-jtag-rgh-poradnik-uzytkownika-v1-8-a-145552/ najpierw ustaw ścieszkę do folderu z grą punkt 3.1 tego poradnika potem przechodzisz do setinig-content setings-scan setings i jak masz zaznaczone automatycznie to nie musisz robić skanowania a jak nie to wciskasz manual scan


    podłączyć się można do internetu jak masz zablokowaly dostęp do xboxlive (wtedy nie dostaniesz bana),jeśli robiłeś przeróbkę w serwisie to raczej masz zablokowany dostęp do xbl,
     
  8. xbox360g

    xbox360g Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kamionka
    No właśnie jak mam podłączyć do neta???!
     
  9. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    łączysz się za pomocą albo wifi (jak masz w konsoli i router w domu)lub za pomocą kabla, żeby się połączyć to musisz przejść do orginalnego dasha i tam wybierasz zakłądkę ustawienia potem system i potem ustawienia sieci (lub podobne) i tam ustawiasz sobie łączenie do neta
     
Wczytywanie...

Poleć forum