1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V (org.) + RGH = gtaonline? (gra przez sieć?)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jarszo, Sierpień 15, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jarszo

    Jarszo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witajcie. Mam pytanie. Jestem posiadaczem xboxa 360 slim z RGH i LT, ale zakupiłem sobie gta 5 pre ordera. Mam zamiar sobie pograć przez sieć w gta5, kiedy to tylko będzie możliwie od strony producenta - jednak kłania się pytanie, w przypadku mojej przeróbki konsoli co mam zrobić by grać na oryginalnej pudełkowej grze przez xbox live bez jakiegokolwiek ryzyka? (tak, jakbym miał czystego xboxa, wykupił golda)


    PS. Założyłem temat tutaj, bo nie wiem dlaczego, ale nie mogę zakładać wątków nigdzie indziej. ;)

    ""Zanim przekroczysz 20postów na forum jesteś świeżakiem, wątki możesz zakładać tutaj oraz w GIEŁDZIE, później będziesz mógł-regulamin si3 kłania - Jabar""

    FTFY. Używaj czerwonej czcionki - DOG
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MykPykPyk

    MykPykPyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Z RGH nie pograsz na XBOX Live
     
  4. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Dokladnie, jak ma sie RGH mozna zapomniec o Xbox Live - niezaleznie czy chodzi o oryginalna gre czy kopie.
    Inna sprawa jak bys mial Dual Nand...

    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
  5. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Samo to że już masz RGH dyskwalifikuje twoją konsolę do grania po LIVE, nie ważne czy napęd ma Lt czy nie. Sam napęd przerobiony jest po to aby działały kopie płyt. Jednak jest wyjscie na twój problem. Zainstalowanie Dual Nanda., działa to tak że w jednym trybie RGH jest włączone, a w trybie 2gim konsola odłącza chip RGH i wtedy na tym trybie grasz po LIVE. Po szczegóły zapraszam na PW
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    dashlaunch domyślnie blokuje dostęp do xbox live - jeśli jednak odznaczysz tę opcję i zechcesz połączyć się 'na siłę' to maksymalnie w ciągu dwóch minut ujrzysz śliczny komunikat twierdzący, że "Twoja konsola została zablokowana...".
     
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Nie.


    Wykupić dostęp. Ceny na PM.


    2 minut? Teraz bana dostanie z automatu.
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ...w każdym razie bardzo szybko.
    zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum