1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta V - ostrość ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez novis, Październik 9, 2013.

  1. novis

    novis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam !
    Posiadam taki telewizor KDL-32R420A | Wszystkie telewizory LCD z*ekranem 80 cm / 32" | Omówienie | KDL32R420ABAEP | KDL32R420A | Sony zauważyłem że samochody, które nadjeżdżają z naprzeciwka (z oddali ) to ich tekstury są brzydkie,oraz cienie.
    Wie ktoś może w czym tkwi problem ?

    EDIT
    Tak bawiłem się suwakami.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Adam_Adamski

    Adam_Adamski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    W tym że grasz na 8 letniej konsoli ?
     
  4. novis

    novis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Data produkcji 2011.04.10 ?? hmm mamy rok 2013, dodam że konsola prawie nie używana ;)

    EDIT
    Dodam jeszcze że gta v mam zainstalowane na pen drive a wstawkę pobrałem 3 dni przed premiera.
     
  5. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie chodzi o datę produkcji ale datę wypuszczenia Xa na rynek czyli w 2005. Napisz jaki masz kabel podłączony. Dołączony z konsolą czy HDMI.
     
  6. novis

    novis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    HDMI pozłacane końcówki
     
  7. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
    Odległość Twojego siedziska gdzie grasz do Twojego telewizora?
     
  8. skrzydel5

    skrzydel5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    To jest normalne. Po prostu xbox to stara konsola i nie wyrabia
     
  9. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Widzę ze żółtodziób - tak jak koledzy wyżej piszą, X360 jest stara juz konsola i nie mozna sie spodziewac po niej fajerwerków.
    To co jest przedstawione w GTA V wyciska MAX z naszych konsol

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  10. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    A co do "HDMI pozłacane końcówki" pewnie powiedzieli Ci tak w Media Markcie :) Jak masz za dużo wolnego czasu, idź z kablem do złotnika i niech Ci z użyciem kwasu udowodni, że koło złota to nie leżało, nawet w warstwie grubości 0,0001mm grubości, a kabel HDMI za 5 czy za 150 zł nie ma znaczenia, bo sygnał weń jest puszczany cyfrowo.
    To coś, jak by powiedzieć, że prąd podłączony przez listwę firmy krzak do kompa jest gorszy, niż prąd podłączony przez jakaś markową listwę. HDMI to HDMI, jaki by nie był, zawsze efekt jest ten sam.
     
  11. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    To wina wolnego pena. Ja mam zainstalowane na dysku i popyla aż miło.
     
  12. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    najlepsze ustawienie GTA V:
    HDMI 720p
    DVD1-pendrive
    DVD2-HDD
    dziękuję za uwage
     
  13. Graba71

    Graba71 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pewien problem z Gta V , mianowicie mam xboxa 360 z napędem benq z 2007roku, przeróbka lt 3.0... gry działają wsztstko spoko, kumpel zgrał mi właśnie gta v i po zainstalowaniu 1płytki odpalam 2 i niestety wyskakuje mi bład ze płyta nieobsługiwana...wiecie może co z tym zrobic?. Dodam że mój kolega gra normalnie na tych płytkach
     
Wczytywanie...

Poleć forum