1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V - pliki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bazking1, Wrzesień 17, 2013.

  1. bazking1

    bazking1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pobrałem GTA V - ale w innych grach zazwyczaj były plik .iso i .dvd - tym razem mam pliki tylko .dvd i jakieś spakowane pliki .zip (na fotce już wypakowane) - nie ma obrazu płyty. Jak mam to wypalić?? prosze o pomoc [​IMG][​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Zmień nazwe gtavdisc1.rar na gtavdisc1.iso
     
  4. akimata

    akimata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2013
    Posty:
    33
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olsztynek
    w folderze zip 1 masz na samym dole plik gtsvdisc1 to jest twoj obraz płyty. go wypalasz. analogicznie co do płyty 2
     
  5. x.Kac

    x.Kac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tczew
    A moze pobral wersje jtag lub rgh ;)
     
  6. bazking1

    bazking1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    aha ok. czyli mam go przepuścić przez abgx360 tak ? a jesli wypalam metoda z img burnem to nie musze przy wypalaniu przypadkiem zaznaczyc plikow .dvd jako tych to nagrania ??
     
  7. x.Kac

    x.Kac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tczew
    Gre nagrywasz przez plik .dvd
     
  8. bazking1

    bazking1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    dzieki wielkie !!!!!!!!!!
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Albo wyłącz w Winrarze skojarzenie ISO.
     
Wczytywanie...

Poleć forum