1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gta V plyta 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pablo88r, Listopad 30, 2013.

  1. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam sorki za zakladanie kolejnego watku sprawa wyglada tak kupel zgral mi gta 5 plyte 2 na pendrive i kontakt sie urwal wyjechal do angli i mam pytanko jak wgrac zeby pograc wiem ze z plyty 1 plik trzeba wyciagnac jakis plik ale niestety mam interenet mobilny z limitem 5gb czy jest mozliwosc sciagniecia samego tego pliku zeeby calej plyty nie sciagac ? posiadam xboxa slim 500gb rgh porsze o pomoc sorka za bledy pisze z fona
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Pliki z DVD1 ważą 7GB, więc obojętnie co zassasz....
     
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz pobrać DVD1 i przerobić do XEX, aby wyciągnąć tekstury (folder: 545408A7). Następnie go wrzuć do content \ 16 zer.
    Następnie DVD2 przerób do GOD i wrzuć do katalogu z grami.
    Odblokuj content w XM360 i graj.
     
  5. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak zalatwie dvd 1 dam znac a pytanko a jak ustawic jesli korzystam tylko z orginalnego menu xboxa na rgh
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Co jak ustawić ?? nie rozumiem...
    Jak wgrać ten content na hdd??
    Przez FTP możesz z kompa wysłać, lub w programie XEXMENU na konsoli z pena na dysk przenieś.
     
Wczytywanie...

Poleć forum