1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V plyta nr.2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stevcio, Maj 9, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. stevcio

    stevcio Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, doszla do mnie konsola xbox360 slim. Dostalem tez sporo gierek no i dostalem gta v ale tylko cd 2. Gdy chce zagrac jest napisane ze mam wlozyc cd 1. Moze mozna to obejsc? Konsola ma lt 3.0 tego co sie orientuje. Sprzedawca zapomnial o cd 1? Czy moze jaos moge zagrac tylko z cd 2? Dzwonie to niego to jest nieosiagalny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Xbox230? To jakis nowy model wyszedl? Czy Ja o czyms nie wiem hahah . O ten ichas to tez widze nowosc:p Cd.1 mozesz na pendrive zgrac i wrzucic na dysk jesli posiadasz do tej konsoli. A tak na koniec to staraj sie zwracac uwage na pisownie. Xbox360 i iHas ;)
     
  4. stevcio

    stevcio Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Musisz sobie ogarnąć pierwszą płytę do gta v i albo ją nagrać wsadzić ja do x-a i zainstalować, albo ją rozpakować specjalnym programem i te pliki wrzucić na pena
     
  6. stevcio

    stevcio Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli ten plik co podalem na chomikach moge sciagac? DVD1
    I potem jakim programem to przerobic aby wrzucic na pena? Nigdy tego nie robilem i pierwszy raz mam z tym stycznosc, wiec prosze o wyrozumialosc oraz o pomoc.
     
  7. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Ten link co podales jest pod RGH takze nie za dziala. Poszukaj na forum jest tutorial jak nagrac 1 cd na pena
     
  8. stevcio

    stevcio Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    UHH, jak ktos sie orientuje gdzie to na forum moze byc to niech zarzuci linkiem, dzieki.
     
  9. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    W dziale lt nie dam ci linka bo jestem na telefonie, ale i tak tu nie dostaniesz linków do pirackiej wersji
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  11. stevcio

    stevcio Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak, znalazlem to.
    Mam te 2 pliki co trzeba pobrac no ale przeciez nie mam tego "contentu" bo nwm. skad to wziac.
    Nic mi po tym...
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Szukaj w sieci dvd1 i wypakuj iso do XEX'a - wtedy otrzymasz folder CONTENT z zawartością :D

    Na forum jest zakaz podawania linków do nielegalnych gier...
     
  13. Heheszky

    Heheszky Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Guzik prawda , iHas nie jest potrzebny, ja WSZYSTKIE gry wypalam zwykłym LG i jak coś nie działa to MP3 FIX, gram na live od 2 miesięcy i żadnego bana
     
  14. stevcio

    stevcio Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra, mozna zamknac, poradzilem sobie.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum