1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V plyta nr.2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stevcio, Maj 9, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. stevcio

    stevcio Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, doszla do mnie konsola xbox360 slim. Dostalem tez sporo gierek no i dostalem gta v ale tylko cd 2. Gdy chce zagrac jest napisane ze mam wlozyc cd 1. Moze mozna to obejsc? Konsola ma lt 3.0 tego co sie orientuje. Sprzedawca zapomnial o cd 1? Czy moze jaos moge zagrac tylko z cd 2? Dzwonie to niego to jest nieosiagalny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Xbox230? To jakis nowy model wyszedl? Czy Ja o czyms nie wiem hahah . O ten ichas to tez widze nowosc:p Cd.1 mozesz na pendrive zgrac i wrzucic na dysk jesli posiadasz do tej konsoli. A tak na koniec to staraj sie zwracac uwage na pisownie. Xbox360 i iHas ;)
     
  4. stevcio

    stevcio Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Musisz sobie ogarnąć pierwszą płytę do gta v i albo ją nagrać wsadzić ja do x-a i zainstalować, albo ją rozpakować specjalnym programem i te pliki wrzucić na pena
     
  6. stevcio

    stevcio Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli ten plik co podalem na chomikach moge sciagac? DVD1
    I potem jakim programem to przerobic aby wrzucic na pena? Nigdy tego nie robilem i pierwszy raz mam z tym stycznosc, wiec prosze o wyrozumialosc oraz o pomoc.
     
  7. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Ten link co podales jest pod RGH takze nie za dziala. Poszukaj na forum jest tutorial jak nagrac 1 cd na pena
     
  8. stevcio

    stevcio Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    UHH, jak ktos sie orientuje gdzie to na forum moze byc to niech zarzuci linkiem, dzieki.
     
  9. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    W dziale lt nie dam ci linka bo jestem na telefonie, ale i tak tu nie dostaniesz linków do pirackiej wersji
     
  10. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  11. stevcio

    stevcio Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak, znalazlem to.
    Mam te 2 pliki co trzeba pobrac no ale przeciez nie mam tego "contentu" bo nwm. skad to wziac.
    Nic mi po tym...
     
  12. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Szukaj w sieci dvd1 i wypakuj iso do XEX'a - wtedy otrzymasz folder CONTENT z zawartością :D

    Na forum jest zakaz podawania linków do nielegalnych gier...
     
  13. Heheszky

    Heheszky Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Guzik prawda , iHas nie jest potrzebny, ja WSZYSTKIE gry wypalam zwykłym LG i jak coś nie działa to MP3 FIX, gram na live od 2 miesięcy i żadnego bana
     
  14. stevcio

    stevcio Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra, mozna zamknac, poradzilem sobie.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum