1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V po cichej - rozwiazal ktos?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marcoss18, Grudzień 30, 2013.

  1. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam po miesiacu.. Rozwiazal ktos juz problem z gta po cichej aktualizacji? moze jakis nowy content trzeba pobrac, jakiegos patcha, czy cos? narazie lt3.0 nie wchodzi w gre
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No niestety ten sposob nie dziala. lt3.0 byloby najlepszym wyjsciem, jednak fundusze mi na to nie pozwalaja. jesli chodzi o wgranie samego oprogramowania to poradzilbym sobie, z lutowaniem tez, ale zeby cos dokupowac do lt2.0 zeby zrobic 3.0 to niestety nie mam funduszu
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Koszt LT3 to jakieś 50-60 zł, więc nie jest to dużo. Problemy znikną i można grać na XBL.
     
  6. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak masz napęd benq/hitachi/samsung lub liteon(Jak masz klucz wyciągnięty) to sam soft tylko. Lt 3.0 to najlepszy sposób na lt 2.0 tylko natluczesz płyt.
     
Wczytywanie...

Poleć forum