1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V pod lt2.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pnioku1988, Wrzesień 29, 2013.

  1. pnioku1988

    pnioku1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętoszów
    Witam to jest mój pierwszy post więc pragnę się od razu przywitać.
    Mam problem z grą GTA V którą chciałem odpalić na konsoli z lt2.0. Pierwszą płytę "content" pliki wrzuciłem na dysk konsoli. Drugą płytę wypaliłem w imgburn bez problemu i chciałem uruchomić. Oto mój problem: Przy pierwszej próbie gra zawołała o aktualizację więc zaktualizowałem dasha do wersji 16537 dostępnej na stronie microsoftu. Po tym zabiegu przy próbie uruchomienia gry pojawia się opcja "uruchom grę" lecz nie ma ikony. Gdy uruchomię grę pojawia się czarny ekran i powraca do dasha. Dodam że obraz gry przepuściłem przez abx`a i nie pokazało błędów. Po tym wgrałem topologię lt2.0 i wypaliłem płytkę. Poprzednio miałem takie same objawy z grą HARRY POTTER KINECT. Gry takie jak KINECT SPORTS 2 LEGO PIRATES CZY FIFA 13 działają bez problemu. Gta wypaliłem nagrywarką IHAS. Wniosek jaki wyciągnąłem z całej sytuacji jest taki że albo źle wgrywam topologie lt2.0 albo wgranie tej topologii to jakaś ściema. Dodam że gta cd2 nagrywałem z layerbreak-1913760 oraz layerbreak-2133520. Nie wiem w czym problem. Zdaję sobie sprawę że wgranie lt3.0 mogło by rozwiązać mój problem ale jeżeli jest taka możliwość to chciałbym tego uniknąć. Proszę o wyrozumiałość i pomoc. Odpowiem na wszelkie pytania i wątpliwości. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. oski121

    oski121 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Pszczyna
    Po przeczytaniu pierwszych 4 słów tytułu tematu już znałem odpowiedź ale i tak przeczytałem cały i wgranie lt 3.0 nie mogło by pomóc tylko po prostu pomogło by bo Gta V nie odpalisz na Lt 2.0 Tu masz temat dt. aktualizacji : http://xboxforum.pl/dash-200/czy-aktualizacja-usunie-mi-przerobke-150688/
    z którego wynika że "jeżeli masz dash niższy lub równy 2.0.12625.0 aktualizacja "usunie" przeróbkę,"
     
    1 osoba to lubi.
  4. pnioku1988

    pnioku1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętoszów
    Dzięki za odpowiedź. Jeżeli chodzi o przeróbke i aktualizację to nie straciłem przeróbki po wgraniu dasha. Zaraz po aktualce sprawdziłem czy mi starsze kopie działają i nie ma z nimi problemu. Będę musiał w końcu wgrać lt3.0. Jeszcze raz dzięki pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum