1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V PROBLEM DVD2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kubekster44, Wrzesień 13, 2015.

  1. Kubekster44

    Kubekster44 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2015
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, mam problem z drugą płyta Gta V gra działa normalnie tylko w pierwszej misji pózniej gra wyłacza się ponieważ nie może odczytać dalszej części czy jest możliwość instalacji dvd2 na dysku ale pirata ponieważ moja orginalna przy instalacji staje na 1% i używałbym tylko dvd2 do uruchomienia szukałem na google ale nic nie znalazłem. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kubekster44

    Kubekster44 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2015
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1237
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak niema bardzo głębokich rys to odnieś do wypolerowania to są groszowe sprawy.
    Wrzucone pliki z sieci będą widniały jako uszkodzone.
     
  5. Kubekster44

    Kubekster44 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2015
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli nie da sie wgrac tego z pirata ? bo właśnie u mnie w mieście nie ma juz punktu gdzie regenerowali te płyty.
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie da się, skoro konsola jest nieprzerobiona to po włożeniu pirata do napędu zobaczysz tylko "dysk z różnymi materiałami" czy coś takiego.
    w każdym razie nie da się, musisz przerobić konsolę albo zregenerować płytę.

    pożycz od kogoś dvd2, zgraj ją na dysk i uruchamiaj ze swojej płyty, myślę że nie będzie problemu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum