1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V - Problem - "Nie można uruchomić gry. Pobierz ją ponownie"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Caros, Wrzesień 24, 2013.

  1. Caros

    Caros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie.


    Czytałem troszkę na temat GTA V na waszym forum co do instalacji i innych rzeczy, ale przejdę do rzeczy.


    Mam przerobioną konsolę RHG/jtag i pierwszy raz po odpaleniu gry GTA V pobranej z neta mam problem, a nigdy nie miałem z innymi grami problemu, a zawsze instaluje i odpalam inne gry tak samo typu, GTA IV, NFS etc.

    Chodzi o to, że po odpaleniu gry default.xex DVD 2 wyskakuje okienko i napisane jest:


    "Nie można uruchomić gry. Pobierz ją ponownie" Aby uzyskać szczegółówą pomoc przejdź na stronę www.xbox.com/support"

    A instaluje według poradnika grę i próbowałem wielu innych sposobów z forum waszego, ale żaden nie działa. Podobno to wina dashu i trzeba zaktualizować? Mój dash to ten 2.0.14699.0 - jest on odpowiedni dla GTA V? Jeśli tak to jaki inny może być problem? A jeśli dash nie aktualny to jaki wymagana wersja jest, aby gra się odpaliła? i jaki aktualnie jest najnowszy dash? Z góry dzięki za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    DVD2 zrób do GoD a nie xex i zaktualizuj dash bo jest za niski.
     
  4. zwk kubus

    zwk kubus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    pytanie z troszke innej kategorii, czy na xbox350 arkade bez żadnego dysku i bez zadnego pendrive odpale gta5? słyszałem że są dwie płyty jedna do inslalacji ponoć lepsza grafika,druga do gry, ja nieposiadam dysku ani pendrive, a gta mam okazje wziąść w kredo w tej chwili, prosze o info.
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    niestety nic z tego musisz posiadać minimum pendriva 16 gb na jnstalację pierwszej płyty inaczej nie pograsz sobie
     
  6. szczupak1

    szczupak1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostróda
    witam. chłopaki, u mnie ściągneła się elegancko, przerobiona na Goda. ALE

    jak odpalam Grę to wywala mi komunikat ze cos nie tak z plyta i ze trzeba ja przetrzec szmatka itp....

    powiedzcie czy chodzi o nowszego dasha ??

    mam dasha z kwietnia 2013
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna

    Zrobiłeś wg tego tutka ?


    dash ma numer więc go napisz.
     
  8. SEZAMKi

    SEZAMKi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam
    U mnie to samo. Po wgraniu gry na konsolę wg opisu wyskakuje błąd, że "Gry nie można uruchomić..."
    Czy problemem jest niski dash? (mój 2.2 Rev 1072)
    Skąd ściągnąć aktualizację? oraz kilka słów jak najprościej to zrobić? są może jakieś automaty?
    pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum