1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V problem z instalacją

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez miloczek, Wrzesień 15, 2013.

  1. miloczek

    miloczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,
    Mam Lt 2.0 i wypaliłem GTA V metodą Truncate dvd1 i dvd2 zwykłą nagrywarką i gdy wrzucam dvd1 do napędu wyskakuje komunikat z miękką szmatką. Gdy odpalam dvd2 gra włącza się normalnie i gry pisze żebym zmienił dysk to normalnie się instaluje z dvd1, ale gdy dochodzi do 1963 Mb przestaje się ładować :/ i tak w nieskończoność. Ma ktoś jakiś pomysł? Dodam że nagrywałem IMG burnem 2.5.7
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzysztofa

    Krzysztofa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Neederland
    Może dlatego, że nie nagrałeś na dobrej płycie? (Verbatim) Ponieważ podobno na innych płytach jest problem z Overburningiem :( Mam ten sam problem i chyba kupie nowe verbatimki ponieważ nagrywałem na jakiś no name.
     
  4. miloczek

    miloczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Właśnie w tym tkwi problem że to są verbatimki i już 3 zmarnowałem na GTA...
     
  5. house91

    house91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubuskie
    Witam mam to samo DVD 1 Jest komunikat że mokra ściereczka a jak wkładam DVD 2 to prosi o DVD1 i jest ekran z kółeczkiem i staje w pewnym momencie nie wiem co jest nie tak . Nagrywałem iHasem ale pierw obraz płyt zrobiłem Xbox Backup Creator i nagrywałem z "Perform OPC Before Write" ale ta DVD 2 działa normalnie to chyba nie wina źle nagranych płyt POMOCYYYY????????
     
  6. adios14

    adios14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kruszwica
    z tego co mi wiadomo gta v ma zabezpieczenie civ wiec nagrane zwykla nagrywarka nie zainstalujesz
     
  7. Crest

    Crest Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec / Dąbrowa Górnicza
  8. x.Kac

    x.Kac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tczew
    Gta V nie ma CIV juz bylo tyle o tym mówione ;) a co problemu spróbuj lepiej nagrac CloneCD i zobacz czy coś da :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum