1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V problem z instalacją

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez emilk, Styczeń 7, 2014.

  1. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z zainstalowaniem Gta v,moja konsola to xbox 360 slim 4 Gb przerobiona najprawdopodobniej l.t 3.0. Posiadam kopię nie orginalną,wkładam płytę numer 1 i tu zaczyna sie problem nie ma takiej opcji jak instaluj,jest tylko graj teraz,wciskam graj teraz to robi się czarny ekran słychac jak naped pracuje a za chwilę wyskakuje błąd,nie rozpoznany dysk i że mam przetrzeć ściereczką płytę.Włożyłem płytę numer 2 pokazuje się instalacja i graj teraz no to wcisnelem instalacje zainstalowało się 7,7 Gb ale gra nadal się nie odpala.Wiem że trzeba instalować z pierwszej płyty ale tego instalatora tam nie ma.Dodam że mam pendriva podpiętego 36 Gb.Mam najnowszego Dasha ściągnietego wczoraj.Co to może być ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A te gry przed nagraniem były abgx360 na autofix level 3 skanowane?
     
  4. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    super dzięki za szybką odpowiedz,za niedługo zrobię to :)
     
  6. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. eryk122916

    eryk122916 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie nagrałeś przez przypadek czasem 2 takich samych płyt ?
     
  8. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie na jednej plycie jest instalator na drogiej nie ma,na płycie numer 1 nie ma instalatora.

    Pewnie własnie chodzi tutaj o moją przeróbkę konsoli dużo ludzi ma problem z tą grą na lt 3.0 i trzeba kombinowac.

    Gta nagrywał mi kolega który gra na xbox 360 premium i innym firmware,u niego nie ma żadnych problemów.Już dawno przeszedł gta.Ja się strasznie napaliłem na Gta i muszę ja uruchomić

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  9. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    On może mieć lt 2.0 lub 3.0 a ty 2.0 . Więc dlatego ci to nie działa.
     
  10. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sciagam odpowiednie oprogramowanie do przerobki Gta i zaczynam dzialac :)
     
  11. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak masz lt 3.0 to musisz nagrać sobie płyte Gta 5 play pod lt 3.0 według poradnika. Tekstury możesz sobie dograć przez pendrive nie marnując płyty.
     
  12. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten poradnik z content tak ?

    Tzn musze miec koniecznie płyte pusta ?

    a z pendriva nie odpale tego bez plyty ?
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak
    No a jak ty chciałeś inaczej.. -.-
    Jeżeli nie masz RGH to nie.
     
  14. eryk122916

    eryk122916 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam lt 3,0 i gram normalnie tak ,że to nie to
     
  15. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziwne wlozylem pierwsza plyte do kompa i mam 3 foldery SystemUpdate ,Audio_TS i Video_TS.Nie ma tam czegos takiego jak content.Nie wiem o co chodzi,moze zle plyta nagrana.

    Na drugiej plycie jest to samo te same pliki.


    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  16. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No bo content wydobywasz z obrazu ISO. Sprawdź czy uda ci się "stworzyć" obraz ISO z tej płyty.
    Uruchom program IMGBurn i wybierz opcję "Create Image File from disc". Jeżeli to nie zadziała to musisz pobrać DVD1 i wyciągnąć z niego content.
     
  17. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Byc moze komputer nie widzi tych plikow

    A jak sprawdzic jaka wersje ma sie przerobki ?


    EDIT

    Oki robie obraz chyba uda się :)
    No dobrze obraz plyty juz mam teraz wyciagam content.

    Info orso6// Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.


    Wszystko zrobilem tak jak w poradniku content,pliki pokazuja sie na penie w xboxie,ale co mam dalej z tym zrobić zeby odpalic gre ?

    Dowiedziałem się że ten kolega ktory mi nagrywal ma Lt 3.0 czyli ja musze miec cos innego.Czy ewentualnie moge przerobic ta gre na inna wersje przerobki czy musze sciagac na nowo Gre pod inna wersje ?
    Dodam że moja konsola jest z roku 2011 i była odrazu przerabiana w sklepie.


    //Warn za brak edycji tekstu
    Przeczytaj regulamin i zacznij się do niego stosować
    ~z0nk31
     
  18. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Skoro content zgrany to wystarczy, że włożysz grę (DVD2) do napędu i ją uruchomisz.

    No skoro jesteś pewien, że nie masz LT 3.0 to musisz pobrać DVD2 z neta, odpowiednio przygotować i nagrać pod LT 2.0.
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/
     
  19. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam wolnego neta cdma z orange i zajmie mi to sporo czasu wiec chyba mysle ze przerobie go z lt2 na lt 3 wlasnorecznie.
    A nie wystarczylo by zeby ta gre co mam przerobic na lt 2.0 ? musi byc koniecznie na nowo sciagnieta pod wersje lt 2.0 ?
    Szukam jakiegos turotiala na temat jak przerobić xboxa z lt 2.0 na lt 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum