1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V - problem z miejscem na dysku wewnętrznym

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez Mestido, Grudzień 7, 2013.

  1. Mestido

    Mestido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cześć,
    Mam pewien problem z uruchomieniem GTA V, wgrałem najnowszego fsdoraz dl.
    Posiadam GTA V, które ma dwa pliki 00000002 i 00007000
    Podobno trzeba ten folder z 00..2 wrzucić do content, lecz mój dysk ma tylko 4 GB.
    Podobno można sformatować żeby konsola widziała do 32 GB, lecz problem polega na tym, że mam dwie partycje.
    Jedna FAT32 200 GB, a druga NTFS 700 GB, i jak biorę konfiguruj to scala mi obie partycje w jedno.
    Jest możliwość żeby przeformatował tylko partcję ntfs ? Jesli nie to jest inne wyjście z tej sytuacji ?
    Pozdrawiam i liczę na pomoc.

    EDIT : Po wejściu w GTA uruchamia się lecz każe się ciągle zalogować i tak w kółko, nie wiem czy chodzi o online . ( zapomniałem dopisać )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pendrive'a sobie załatw minimum 16GB i sformatuj pod konsolą, na niego wrzuć content.
     
  4. Mestido

    Mestido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dużo gier robi takie przewroty, nie ma opcji ściągnięcia innej wersji żeby całość odpalała się z dysku ?
    Jaki dysk ok 60 GB polecacie do xboxa 360 ?
    A jakby postawić dasha na dysku i na dysk zrzucić resztę ?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odpala z dysku, ale wewnętrznego , po prostu content musi być na wewn,lub sformatowanym pod konsolą, najlepiej mieć jakiś wewn dysk, bo już kilka gier posiada dane do zgrania właśnie na na dysk wewn.
    Dash'a - masz na myśli FSD ? - normalnie kopiujesz folder z FSD na niego ...
     
  6. Mestido

    Mestido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Okey, znajdę coś w cenie 50 zł 60 GB 2,5 cala, żeby wsadzić jako dodatkowy dysk, co polecacie ;) ?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kup lepiej większy dysk (najlepiej 120/250 GB), przyda ci się. Kupisz mały a potem będziesz żałował, że brakuje ci miejsca.
     
  8. Mestido

    Mestido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ile jest takich gier, które trzeab zrzucić na dysk ?
     
  9. Centek

    Centek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na razie nie ma ich zbyt wiele, ale jeszcze około rok i każda będzie na dwóch płytach DL, z czego jedną trzeba będzie zrzucić na dysk. A to dlatego, że technika gier się rozwija bardzo szybko, potrzeba coraz więcej miejsca do ich tworzenia a X360 nie ma "bluraja" :)
     
  10. Mestido

    Mestido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Okey , wszystko pieknie dziala. Uruchamiam gry z poziomu profilu offline, bo online przy starcie ciagle mowk o polaczeniu z netem. Co do zapisywania to wzialem sciezke na dysk z konsoli. Starczy mi miejsca ? Jesli nie to da sie przeniesc save i zmienic sciezke na dysk 32 gb?
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Save bardzo mało waży, więc spokojnie się zmieści. W razie czego zawsze możesz go skopiować na ten drugi dysk.
     
  12. pitekk

    pitekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja, odpalam wszystko z dysku zewnętrznego i jest ok. Gta V, Forzy itp itd, + wszystkie dlc też mam na dysku zewnętrznym.
     
Wczytywanie...

Poleć forum